KPSS’nin en başarılı kurumu hangisi

2016 KPSS Lisans ne zaman?

KPSS’nin en başarılı kurumu hangisi
KPSS’nin en başarılı kurumu hangisi
GİRİŞ 06.04.2016 12:05 GÜNCELLEME 07.04.2016 11:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavları 22 Mayıs tarihinde, Alan Bilgisi sınavı 29 Mayıs tarihinde, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ise 24 Temmuz’da yapılacak.

2016 KPSS Lisans’a kaç kişi girecek?

2014 KPSS Lisans’agiren aday sayısı 1.177.697 iken, bu yıl yapılacak olan 2016 KPSS Lisans’a yaklaşık 1.300.000 adayın gireceği tahmin edilmektedir.

Kalan Aylarımı Nasıl Değerlendirmeliyim?

-Hedefinizi Canlı Tutun: Neden, Ne için çalıştığınızı kendinize hatırlatın.

- Planlı Çalışın: Plan;  "neyi", "nasıl", "ne zaman" ve "nerede" çalışacağınıza karar vermek demektir.

Planlama sayesinde hedeflerimizle aramıza girecek her türlü duygu düşünce ve davranışı kontrol etmek elimizdedir.

 Çok değil akıllıca çalışın: 1 saat çalıştıktan sonra araya 5-10 dakikalık dinlenme koymanız azalan öğrenme veriminizi arttırmanıza yardımcı olur.

Bir gün 20 saat çalışıp diğer gün çalışmamaktansa her gün 4-5 saat düzenli çalışmak emin olun başarınızı daha fazla arttıracaktır.

Beslenmenize dikkat edin: Yeteri kadar yerseniz o yemek sizi taşır, fazla yerseniz siz onu taşırsınız ve üzerinizde ağırlık yapar.

Çalışmalarınızdan yeterince verim alabilmek için dengeli ve düzenli beslenmeli, özellikle sabah kahvaltılarınızı, düzenli ve yeterli kaloriyi alacak şekilde yapmalısınız.

Uykunuza dikkat edin: Uyku zihnin verimindeki en önemli etmenlerdendir. Zihnin çalışma hızı uykuyla doğrudan ilintilidir.

Uykulu iken kendinizi çalışmaya zorlamayın. Kısa bir uyku sonrasında daha verimli çalışmanızı sağlar.

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur: Egzersiz yapmak sadece bedeniniz için faydalı değildir. Ruhsal durumunuzu iyileştirmek, zihninizi hızlandırmak, iradenizi güçlendirmek için de spor yapmayı ihmal etmeyin.

2016 KPSS’ ye çalışırken kimden destek alabilirim?

KPSS sürecinde adayların bir numaralı destekçisi olan İhtiyaç Akademi ve İhtiyaç Yayıncılık bu seneki sınava da iddialı bir şekilde giriyor. Merak ettiğiniz tüm sorularda İhtiyaç Akademi şubelerinden ücretsiz destek alabilirsiniz.

İhtiyaç Yayıncılık ve İhtiyaç Akademi’nin başarıları nelerdir?

2014 KPSS’de memurluk, öğretmenlik ve A grubu kategorilerinde Türkiye Birincisi çıkartan İhtiyaç Akademi, 2015 KPSS’de de Öğretmenlik ve A grubu kategorilerinde Türkiye Birincileri çıkartarak geleneği devam ettirmişti. Birinciliklerin dışında son 2 yılda İhtiyaç Akademi şubelerinden atanan 15.182 öğretmen de Türkiye’nin dört bir yanında geleceğin öğretmenlerine, memurlarına, uzmanlarına kılavuz olmaya devam ediyor.

İhtiyaç Akademi ve İhtiyaç Yayıncılığın bu başarısının sırrı nedir?

Bu sene de gerçek sınav formatına paralel soruları, kaliteli öğretmen kadrosu, gerçeğini aratmayan Türkiye geneli deneme sınavları, profesyonel rehberlik hizmeti ve uzaktan eğitim hizmetleri ile Türkiye’nin 120 noktasında hizmete devam eden İhtiyaç Akademi 2016 KPSS’ye doludizgin hazırlanmaya devam ediyor.

Uzaktan Eğitim

9981 öğrencisiyle uzaktan eğitim yıl boyunca toplam 204 farklı grupta öğrencilerine 2335 canlı ders hizmeti sunmuştur. Bu canlı derslere katılan toplam öğrenci sayısı ise 80206dır. Ara ve genel tekrar derslerine ek olarak öğrencilerine yıl içinde 343 online deneme sınavı imkânı sağlamıştır. 2015 yılında toplam 5.779.767 video izlenme sayısına sahiptir.

YORUMLAR 6
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    KPSS'de 90 puanı geçmemde ihtiyaç yayıncılığın kitapları çok etkili olmuştur.
    Cevapla
  • YORUMİYO 8 yıl önce Şikayet Et
    Dershaneler kapatılmamış mıydı ya?
    Cevapla
  • öylesine biri 8 yıl önce Şikayet Et
    bu kpss
    Cevapla
  • hdd 8 yıl önce Şikayet Et
    Her yil binlerce atanan ogretmen haricinde 86 ustu alip atanamayan normal lisans vr onlisans mezunu arkadaslar ne yapsin kardesler 300 500 kadro actilar 3 milyon kisi icin yazik.
    Cevapla
  • ahmet rizelli 8 yıl önce Şikayet Et
    İjtiyaç akademi reklamından başka bişey değil.
    Cevapla
  • bekliyoruz.. 8 yıl önce Şikayet Et
    KPSS hırsızları yüzünden atanamayan öğretmenler ne yapıyor biliyor musuınuz... bunuda düşünün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestoların gölgesinde İmamoğlu'ndan 45 gazeteci ile Roma gezisi!
Türkiye'nin tarihi anlaşması PKK elebaşını korkudan kekeletti: Türkiye her yeri kuşatacak!