Bu sergi çok özel, gelirleri çocuklara gidecek

Anadolu Kültür ve Sanat Derneği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklar için karma resim sergisi düzenledi

Bu sergi çok özel, gelirleri çocuklara gidecek
Bu sergi çok özel, gelirleri çocuklara gidecek
GİRİŞ 21.11.2021 15:16 GÜNCELLEME 21.11.2021 15:16

Umut ışığı isimli karma serginin gelirleri öğrencilere yardıma dönüşecek. Dernek Başkanı Ressam Nesrin Taner, kendini ihtiyaç sahibi çocuklara adayan bir isim. Anne babası ayrılmış, annesi ile zor ve yoksul bir çocukluk süreci geçirmiş. Yaşadıklarını hiçbir zaman unutmamış. “Çocukken sütün tadını bilmezdim” diyor. Kimsesizlere dayanamadığını, elimden gelen tüm yardımları yapmaya çalıştığını söylüyor. Taner, gayesinin çocuklara yardım etmek, onları giydirmek, doyurmak, hastaysa iyileştirmek olduğunun altını çiziyor.

SERGİ YARIN AÇILACAK

Sosyal sorumluluk projesinin amacı, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim gereçleri ve kışlık giyim gereksinmelerini karşılamak. Karma sergide yağlı boya, suluboya, karakalem, ebru, seramik, çini, ahşap yakma, rölyef, tezhip, mozaik, keçe çalışması, filoğrafi, fotoğraf eserleri yer alacak.

Ankara Zafer Çarşısında açılacak olan sergiye 22 Pazartesi günü 15.00’de açılacak. Açılışta sürpriz görsel sunumlar gerçekleşecek. Umut Işığı sergisi 30 Kasım Salı gününe kadar gezilebilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz