Bülent Abi Belgeseli için geri sayım

Herkesin merakla beklediği "Bülent Abi" belgeselinin gösterimi Ankara'da yapılacak.

GİRİŞ 10.11.2022 08:52 GÜNCELLEME 10.11.2022 08:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

1979 yılı İTÜ İnşaat Mühendisliği mezunu, 18.dönem Malatya milletvekili merhum Mehmet Bülent Çaparoğlu'nun hayat hikayesini konu alan "Bülent Abi" belgeselinin gösterimi 12 Kasım Cumartesi günü Ankara Eti Maden Konferans salonunda gerçekleştirilecek.

ÖZEL GÖSTERİMİ İSTANBUL'DA YAPILDI

"Bülent Abi" belgeselinin ilk özel gösterimi İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşmişti.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Latif Necati 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ne güzel bu şekilde yad edilmek.
    Cevapla
  • Abdussamed 1 yıl önce Şikayet Et
    Program saat kaçta başlayacak?
    Cevapla
  • Adnan Köklükaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Program 15:30 da başlayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!