Sanatçı Umut Mürare'den yeni eser, yeni klip 'Kun feyekûn'

27 yıllık sanat hayatında birçok başarıya imza atan ve sevenlerinin hayranlıkla dinlediği Umut Mürare yeni eser ve klibini yayınladı. Mürare, 'Kun feyekûn' adını verdiği yeni eserini YouTube kanalında paylaşarak dinleyicileriyle buluşturdu.

GİRİŞ 12.11.2022 16:10 GÜNCELLEME 12.11.2022 18:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

27 yıllık sanat hayatında birçok müzik eserine imza atan sanatçı Umut Mürare, “Kun Feyekûn” adını verdiği yeni eserini dinleyicileri ile buluşturdu.

Türkçe, Arapça ve Endonezce yorumladığı “Kun Feyekûn” isimli eser, dinleyenler tarafından çok beğenildi ve tam not aldı. “Kun Feyekûn” isimli eseri Umut Mürare’nin resmi YouTube kanalı ve tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ADEM AKYOL 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşa Allah . Süper
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler