Sezai Karakoç'un vefat yıldönümünde Anadolu Mektebi'nden anlamlı program

Anadolu Mektebi şair, yazar ve fikir adamı Sezai Karakoç'u vefat yıldönümü nedeniyle Kasım ayında gerçekleştirilecek çeşitli programlarla anacak.

GİRİŞ 16.11.2022 10:09 GÜNCELLEME 16.11.2022 10:37

Anadolu Mektebi Aydın, Konya ve Çorum'da 55 öğrencinin 11 paneldeki sunumları, okur - yazar buluşmaları, yazar akademisyen söyleşileri ve farklı etkinliklerin yer alacağı programlar ile 16 Kasım 2021 tarihinde vefat eden üstad Sezai Karakoç'un mücadelesini, eserlerini ve fikirlerini daha geniş kesimlere tanıtmayı hedefliyor.

İşte Aydın, Konya ve Çorum'da planlanan gün gün saat saat etkinlik programı;

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik talebini veto edecek
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin