Sanatın kalbi bu yıl da AKM’de atacak: Beyoğlu Kültür Yolu Festivali şehre renk katacak

Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl 30 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek “Beyoğlu Kültür Yolu Festivali” başlıyor.

GİRİŞ 24.09.2023 09:58 GÜNCELLEME 24.09.2023 10:18

Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl 30 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek “Beyoğlu Kültür Yolu Festivali” kapsamında; Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde birbirinden değerli isimleri müzikseverlerle buluşturuyor. Şehrin atmosferini değiştirecek festival süresince misafirler, açık hava sahnesinde film gösterimleri, sanatçı katılımlı buluşmalar, oyunseverlere yönelik turnuvalar, girişimcilik sohbetleri ve fotomaraton etkinlikleriyle keyifli deneyimler yaşayacak.  

‘Türkiye’ye Değer’ vizyonuyla yaşamın her alanında teknolojiyi iyiliğe ve faydaya dönüştürmeye odaklanan Türk Telekom, kültür sanatın destekçisi olmayı sürdürüyor. Yüksek teknolojik birikimini Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatla harmanlayan Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin sekizinci durağı olacak olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde birbirinden özel etkinliklerle festival coşkusunu katlıyor. Türkiye’nin 11 farklı şehrini kültür sanat etkinlikleriyle renklendiren Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin İstanbul ayağı 30 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sanatın kalbinin attığı Atatürk Kültür Merkezi’nin dış alanında kurulan Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde konser verecek dokuz farklı müzisyen ve müzik grubu, en sevilen şarkılarını İstanbullular için söyleyecek. Festival süresince ziyaretçiler, pazartesiden perşembeye hafta içi dört gün son dönemin en beğenilen filmlerini açık havada izleyecek. Festival boyunca pazar günleri, filmlerde rol alan sanatçıların katılımıyla yapılacak özel gösterimlerde ise ziyaretçiler, sanatçılarla bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulacak.

Konserden sinemaya, oyundan söyleşiye dolu dolu festival

Türk Telekom’un yeni nesil teknolojilerini sanatla birleştirdiği Atatürk Kültür Merkezi’nde dijital deneyimler sunan Robot Cafe’si ve Türk Telekom Prime Lounge festival boyunca ziyaretçilere kapısını açıyor. Konserler ve film gösterimleriyle şehrin havasını değiştiren Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, oyunseverler için düzenlenecek yüksek katılımlı GAMEON Weekend etkinliği, ödüllü sahne yarışmaları, fotoğraf sergisi ve söyleşilerle misafirlerine dolu dolu bir festival yaşatmaya hazırlanıyor

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!