Kanun Hükmü belgeseli, yeniden Altın Portakal Film Festivali'nden çıkarıldı

Altın Portakal'da "Kanun Hükmü" belgesel filmi FETÖ propagandası nedeniyle festival yönetimi tarafından yeniden seçkiden çıkarıldı.

Kanun Hükmü belgeseli, yeniden Altın Portakal Film Festivali'nden çıkarıldı
Kanun Hükmü belgeseli, yeniden Altın Portakal Film Festivali'nden çıkarıldı
GİRİŞ 28.09.2023 21:51 GÜNCELLEME 29.09.2023 22:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tartışmalara neden olan Kanun Hükmü belgeseli, bir kez daha Antalya Altın Portakal Film Festivali Uzun Metraj Film Yarışması seçkisinden çıkarıldı.

YENİDEN SEÇKİDEN ÇIKARILDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı, FETÖ propagandası yapılması nedeniyle Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildiğini duyurdu. Yönetmen Nejla Demirci'nin, FETÖ'den ihraç edilen iki kamu çalışanını anlatan "Kanun Hükmü" belgeseli, seçkiden çıkarılmıştı. Antalya Altın Portakal Film Festivali, yeni bir skandala imza atarak filmin bugün tekrar seçkiye geri alındığı bildirdi. Bakanlık, sanatın provokasyon unsuru olarak kullanılmasına tepki göstererek çekilme kararı aldı. Gelen tepkilerin ardından film yeniden seçkiden çıkarıldı. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Sert adam 7 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim,yakın filmi,master' ını falan bırakmayın..toz edin .
    Cevapla
  • Hüseyin Koçak 7 ay önce Şikayet Et
    CHP nin olduğu yerde başka soruna gerek kalmıyor maalesef. Chpkk başlı başına ülkemize bela. Allah kötülere fırsat vermesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski Mossad Başkan yardımcısından itiraf: Savaşı kaybettik İsrail ekonomisi çöküyor
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!