14. Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri finalistleri açıklandı

TRT tarafından düzenlenen 14. Uluslararası Belgesel Ödülleri'nin finalistleri belli oldu.

14. Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri finalistleri açıklandı
14. Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri finalistleri açıklandı
GİRİŞ 17.11.2023 12:34 GÜNCELLEME 17.11.2023 12:34

"Ulusal Profesyonel Kategori", "Ulusal Öğrenci Kategorisi" ve "Proje Destek Kategorisi" olmak üzere toplamda 4 kategoride ödül kazanan belgeseller, etkinlikte sahiplerini bulacak.

Cumhuriyetin 100. yılından esinlenerek düzenlenen yarışmada, "Köklü izler, güçlü hikayeler" temasıyla toplamda 12 projeye ödül verilecek. Ayrıca Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla "100. Yıl Özel Ödülü" de sahibini bulacak.

Beykent Üniversitesi öğrencisi Mehmet Ayaz Secgil'in "Dünden Bugüne Hababam" adlı belgesel projesi, "Ulusal Öğrenci Kategorisi"nde finalist olma başarısını elde etti. Türkiye ve dünya genelinde belgesel iklimine katkı sağlayan profesyonel ve amatör belgeselcilere destek sunan etkinlik, 4 gün boyunca ödül kazanan belgesel filmleri izleyicilerle buluşturacak.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...