FİYAB Sinema Sektör Günleri, Ankara’da başlıyor

Film Yapımcıları Meslek Birliği’nin ilkini 2019’da düzenlediği sektörel gelişmelerin ve sorunların konuşulduğu etkinliğin 5.si T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle 9-10 Aralık tarihlerinde Ankara Milli Kütüphane’de gerçekleşecek.

FİYAB Sinema Sektör Günleri, Ankara’da başlıyor
FİYAB Sinema Sektör Günleri, Ankara’da başlıyor
GİRİŞ 05.12.2023 15:43 GÜNCELLEME 05.12.2023 15:43

Hem profesyonellere hem de sinemaya ilgi duyanlara açık  olan sektör günlerinde bu yıl etkinliklerin odağında dijital dünya yer alıyor. Çizgi film yapımcılığı, Netflix, Gain ve BluTV yöneticilerinin katılımıyla prodüksiyon süreçleri ve yapımcılık, Bilkent  Üniversitesi ve Acun Medya Akademi’den eğitmenlerle yapay zekâ konularının konuşulacağı sektör günleri sinema profesyonellerinin ilgisini çekecek.  

Sinema Sektör Günleri’nde sanat ve yapay zekâ birlikteliği ile gelişen sinema sektöründe yaratıcı  güçlerin güncel konumu tartışılacak ve sektöre yön verenlerle film yapımcılığına dair dengeleri konuşulacak. 

Film yapım firmalarının ortaya çıkardığı işlerin niteliğinin artmasına katkıda bulunmayı da  amaçlayan etkinlikte sektör temsilcileri ortak çalışmalar için bir araya gelme şansı da yakalayacak.  Tamamı ücretsiz etkinliklerde gençler, sektörü tanıyacak, hangi alanda uzmanlaşacağına karar verebilecek ve yapımcılar ile birebir iletişim kurabilme şansı yakalayacak.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti