İlk tiyatrolarını lise öğrencilerine yaptılar

Düzce gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tiyatro kulübü öğrencileri uzun zamandır prova yaptıkları tiyatro oyununun ilk gösterisini Lise öğrencilerine yaptı.

İlk tiyatrolarını lise öğrencilerine yaptılar
İlk tiyatrolarını lise öğrencilerine yaptılar
GİRİŞ 21.04.2024 17:30 GÜNCELLEME 21.04.2024 17:30

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan tiyatro kulübüne kayıt olan öğrenciler uzun zamandır prova yapmaya başladı.

Gönüllü olarak eğitim alarak tiyatrocu olmayı amaçlayan öğrenciler, merkezde aldıkları eğitimin ilk gösterisini Çilimli Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi.

Zamane nesli ismi verilen tiyatro gösterisine liseli öğrenciler ilgi gösterirken, ilk gösteride öğrencilerin senkron bir şekilde tiyatroyu gerçekleştirmesi dikkat çekti.

KAYNAK: İHA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!