3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi Kaş'ta düzenlenecek

Toplumsal Araştırmalar Merkezi (TAM) tarafından 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya Kaş'ta 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi düzenlenecek.

3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi Kaş'ta düzenlenecek
3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi Kaş'ta düzenlenecek
GİRİŞ 08.05.2024 13:15 GÜNCELLEME 08.05.2024 13:15

Sosyal bilimlerin her alanından bildirilere açık olacak kongre iki gün boyunca aralıksız devam edecek. 

KAŞ'TA AKADEMİK ŞÖLEN

Toplumsal Araştırmalar Merkezi (TAM) çalışmaya, üretmeye, bilimsel bilgiye katkı sunmaya ara vermeksizin devam ediyor.

20 Ocak 2022 tarihinde resmen kurulan düşünce kuruluşumuz TAM, üçüncü yaşında bir yandan Tam Akademi adlı uluslararası hakemli sosyal bilimler dergisiyle okurlarıyla buluşmaya devam ederken 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında da Antalya’nın Kaş ilçesinde TAM 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’yle yeniden akademik bir şölene imza atıyor.

Gerçek bir bilimsel deneyimi doğa ve tarihin kucağında bilim insanlarıyla buluşturacak kongre sosyal bilimlerin her alanından bildirilere açık olacak. Üçüncü kongre ile yeniden sosyal bilimcileri bir araya getirecek bu akademik şölene dünyanın her yerinden bilim insanlarının gelmesi bekleniyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin kaza geçirmesi bizleri derinden üzdü
Şimdiye kadar yaşamış en zengin firavundu! İlk kez yüzü görüntülendi...