İstanbul Valisi Davut Gül 'Sema Doğan Konser ve Sergi Salonu' açılışına katıldı

İstanbul Valisi Davut Gül, Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi'nde "Sema Doğan Konser ve Sergi Salonu" açılışına katıldı.

İstanbul Valisi Davut Gül 'Sema Doğan Konser ve Sergi Salonu' açılışına katıldı
İstanbul Valisi Davut Gül 'Sema Doğan Konser ve Sergi Salonu' açılışına katıldı
GİRİŞ 08.05.2024 15:47 GÜNCELLEME 08.05.2024 15:47

Vali Gül, açılışta yaptığı konuşmada, topluma faydalı olmanın önemine dikkati çekerek, "Aydın (Doğan) Bey'in, hem bu okulu, hem bugünkü salonu, hem geçmişte yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle gerçekten milletimize, devletimize çok önemli katkıları oldu. Evlatları aynı şekilde katkılarını sunuyor." dedi.

Şehirleşmenin yeni yeni yaşandığına işaret eden Gül, "Şehirleşmeyle birlikte olmazsa olmaz kültür, sanat, edebiyatın da eş zamanlı olarak yükselmesi lazım. Bu nasıl olacak? Toplum zenginleşecek, devlet zenginleşecek, sosyal sorumluluk projeleri artacak, sanatın, sanatçının kıymeti oluşacak, insanlar sanata para harcayacak. Milletçe, devletçe Ulu Önder Atatürk'ün hedef gösterdiği yere ulaşmış olacağız. Mimari projede finansmanını harcayan Aydın Doğan Vakfına, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, okul aile birliği başkanlarımıza, imkan sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe derbiyi kazandı! Şampiyonluk son haftaya kaldı
Hamaney'den Reisi açıklaması: Aksama olmayacak