Buyurun Seda Sayan prodüksiyona

Seda Sayan, görünürde bir program yapımcısı. Ama aslında pek çok prodüksiyon şirketinden daha etkili çalışıyor. Seda Sayan'ın son eseri ise, yeni sevgilisi Nihat Doğan. Bakın nasıl?

Buyurun Seda Sayan prodüksiyona
Buyurun Seda Sayan prodüksiyona
GİRİŞ 28.12.2005 16:30 GÜNCELLEME 28.12.2005 16:30

Seda Sayan, televizyon magazin gündeminde kendine en çok yer edinenlerden birisi. Uzun yıllardır televizyonlarda sabah kuşağında kadın ve magazin içerikli program hazırlıyor.

Ne var ki Seda Sayan, programından ziyade aşkları ve evlilikleriyle ön plana çıkıyor. En çok gündem yaratan aşkı ise tabii ki Nihat Doğan. Geçen haziran ayında Nihat Doğan, Seda Sayan'ın programına konuk oldu.

İşte medyayı atağa kaldıran magazin programlarında gündem yaratan olayın ilk kıvılcımı burada ateşlendi. 'Ben Seda Sayan'ım bir insanı en aşağıdan alır zirveye taşırım' diyerek yola koyuldu.

Giyinmeyi dahi bilmediğini söylediği Nihat Doğan, Seda Sayan'ın elinde işlenmeye başlandı. Ona yeni bir imaj oluşturdu.

Seda Sayan kafasına koymuşsa yapar. Öyle anlaşılıyor. Nihat Doğan'ın Seda Sayan'dan önceki dönemini biraz hatırlayalım isterseniz. Profosyonel olarak on yıldır müzik piyasasının içerisinde yeralıyor. 10'a yakın albümü var, fakat kendisine ve çevresine duyurmaktan öteye gidememiş. Zaman geldi Anadolu erkekliğini zaman geldi yakışıklı ve karizmatikliğini ön plana çıkardı. Ama fayda etmedi bir arpa boyu yol alamadı. Nihat Doğan bir gerçeğin geç farkında oldu galiba. Bir yerlere gelmek için gündem yaratacak bir aşka sahip olmak gerek. İşte o aşk Nihat-Seda aşkı. Bir tarafta 10 koca yıl bir tarafta hazirandan ocağa 6 ay nereden nereye....

20 MİLYON LİRADAN 20 BİN DOLARA

Magazin gündeminde seneden seneye bile kendini göremeyen damat her gün başgündem. Seda Sayan aşkını öyle abarttı ki genç kızlar Nihat Doğan'ı kaçırdıkları için uyku dahi uyuyamıyorlar. Nihat Doğan, Seda Sayan'ın, programının yeni yayın döneminin açılışında gül göndermeyi unutuncu iyi bir zılgıt yedi. Ertesi gün ise bir kamyonr gül göndererek bunu telafi etmeye çalıştı.

10 yıldır müzik yaparak bir yerlere gelemeyenler bir anda müzik yapımcısı yönetmeni olup gündem yarattılar. Onyıldır kasetinin sesini duyuramayanlar bir anda milyonlara ulaştılar. Türkü barlarda 20 milyonla başlayanlar yıl başında beşyıldızlı otellerde 20 bin dolara sahne alacaklar. Bunların hepsine tesadüf hepsine masum aşk diyin ne kadar inandırıcı.

SEDA'NIN İKİYÜZLÜ TAVRI

Programında resmi nikahsız bayanlara yapmadığını bırakmayan Seda Sayan, konuk olduğu anahaber bülteninde nikah yapmayacağını hatta çoçuk dahi doğuracağını söylüyor kimse tepki göstermiyor. Nihat Doğan'ın kasetinin çıktığı gün Seda'nın programında nikah yapmaları tesadüf müydü sizce? Seda Sayan'ın dergisinin çıkmasının da aynı günlere denk gelmesi tesadüf sayılır mı?

Bunların hiç birisi tesadüf olamaz. Hepsi bir dizinin senaryosundan ibaret. Replikler gelince oyuncular zamanında oynuyor. Hiç kimse Anadolu erkekliği yada masum aşkın arkasına sığınmasın. Herkes gemisini yürüten kaptan misali bu pastadan büyük pay kurtarma çabasında. Seda Sayan medyatik gücünü ve sponsor çevresini çok iyi kullanıyor.

Magazin gündeminde gencecik bir aşıkla yer edinmekte moda. Nihat Doğan ise yıllardır ulaşamadığı şöhret ve paraya bu aşk sayesinde kısa bir sürede ulaşıyor. Bütün bunları kaybetmenin korkusuda var. Seda Sayan'dan fırçayı yiyince 6 saat penceresinin altında beklemek doğal tabiyki. Herşeyin bir bedeli var.

MURAT ERGÜN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den Gazze açıklaması: Trump'ın savaşı bitirmesini umuyoruz
Son Dakika: Erdoğan, Schuman Deklarasyonu’nu hatırlattı: Dikkat çeken Gazze vurgusu