Elif'te her geçen gün gerilim yükseliyor!

Kenan hiç ummadıkları bir anda ailesinin karşısına çıkıyor. Oğlunun yaşadığını öğrenen Aliye Hanım’ı ise büyük bir hesaplaşma bekliyor.

Elif'te her geçen gün gerilim yükseliyor!
Elif'te her geçen gün gerilim yükseliyor!
GİRİŞ 13.10.2015 12:17 GÜNCELLEME 13.10.2015 12:17

Kenan artık gerçeklerle yüzleşmeye hazırdır. Bu yüzden ailesinin karşısına çıkmaya karar verir. Kenan’ın aniden çıkıp gelmesi çiftliktekiler üzerinde büyük bir şok etkisi yaratır. Oğlunun ölmediğine sevinen Aliye Hanım’ı ise büyük sürprizler beklemektedir. Melek son birkaç gündür yaşadığı bütün sıra dışı olayları Melih’e anlatır. Veysel’in Tülay’a kavuşmak için ödediği bedel ağır olacaktır. Arzu hata üstüne hata yapar ve iyice köşeye sıkışır. Peki, Arzu’yu ilerleyen günlerde neler bekliyor?
 
Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor.
 
Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de…
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı