Selim ve Zeynep çiftliği terk ediyor

Büyük küçük herkesin büyük ilgiyle izlediği Elif’te bu akşam Selim ve Zeynep’in çiftlikten ayrılması büyük tartışmalara neden olur.

GİRİŞ 14.11.2015 12:05 GÜNCELLEME 17.11.2015 10:06

Selim ve Zeynep, Arzu’yla aynı çatı altında yaşamamak için evi terk eder. Bu durum çiftlikte büyük bir üzüntü yaratmıştır. Selim’se Arzu’nun o evdeki varlığına göz yumdukları için annesine ve abisine çok kızgındır. Çiftlikte Arzu yüzünden çıkan büyük tartışmanın ardından gururu iyice kırılan Arzu sığınacak bir yer arar. Bu sırada Necdet, köylüleri topraklarını satması konusunda ikna etmek için elinden geleni yapmaktadır. Amacı için can yakmayı göze alan Necdet, yeni planını uygulamaya koyar. Peki, Necdet’in bu hamlesi Kenan ve Melih tarafından nasıl karşılanacaktır?
 
Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor.
 
Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de…
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat