Mevlit coşkusu Kanal7 ekranlarında yaşanıyor

Hz. Muhammed’in doğumunu müjdeleyen Mevlit Kandili, Mevlit Kandili Özel programıyla Kanal 7’de ihya ediliyor.

GİRİŞ 22.12.2015 11:51 GÜNCELLEME 22.12.2015 15:21

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında Fatih Camii’nden yapılacak olan programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve dualarla gecenin maneviyatı ekrana taşınacak.

Hz. Muhammed’in doğumunun habercisi olan Mevlit Kandili, ‘Mevlit Kandili Özel’ programıyla Fatih Camii’nden canlı olarak karşılanacak. Fatih Camii’nin manevi atmosferinde gerçekleşecek olan Mevlit Kandili Özel programının açılış konuşmasını Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yapacak. Programa ayrıca, Recep Yasan, Necdet Ergin, Ali Derman, Fatih Akman, Adem Karabey, İrfan Üstündağ, Ekrem Nalbant, Emrullah Akbaş Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarıyla katılacak.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın kandil duası yaptıracağı gecede İrfan Üstündağ ara dualarıyla, Ali Rıza Şahin İlahi Korosu seslendirecekleri ilahilerle gecenin ruhunu ekrana taşıyacak.

Mevlit Kandili Özel programı, Fatih Camii’nden canlı yayınla 22 Aralık Salı günü 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

MEVLİD KANDİLİ NASIL DEĞERLENDİRİLMELİ?

Emekli İstanbul İl Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, Hz. Muhammed’in doğumunu müjdeleyen Mevlid Kandili'nin önemini ve bu kutlu gecenin nasıl değerlendirilmesi gerektiğini anlattı.

İşte bu mübarek gecede yapılması gerekenler:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!