Didem Erol'u tir tir titreten sahne!

Eksik Etek dizisinin çekimleri esnasında, bir sahnesinin çekimi için, Aykut Oray'ın sillesi ile buz gibi havada havuza düşen ünlü oyuncu Didem Erol oldukça zor anlar yaşadı ve tir tir titreyerek çekimi bitirdi. İşte kare kare Didem Erol'un düşüşü:

Didem Erol'u tir tir titreten sahne!
Didem Erol'u tir tir titreten sahne!
GİRİŞ 04.11.2006 13:56 GÜNCELLEME 04.11.2006 13:56

Kadın sorunlarının işlendiği ve bir evde yaşayan dört kadının hayatının aktarıldığı dizi film Eksik Etek’te Didem Erol, Aykut Oray ve Doğu Erkan gibi ünlü oyuncular oynuyor.


Kanal 7’de yayınlanacak Eksik Etek dizinin çekimleri Büyükçekmece Sinanoba’da bir villada devam ediyor. İstanbul’un yoğun yağış aldığı ve sıcaklığın 5 dereceye kadar düştüğü günlerde geçekleşen çekimlerde, Didem Erol oldukça zor anlar yaşadı.



Havuz kenarında gerçekleşen çekimlerde uzun süre yağmur altında kalan oyuncu, daha sonraki dayak sahnesinde ise havuza düştü.



Oyun gereği buz gibi suya düşmek zorunda kalan Didem Erol, rolünün hakkını fazlasıyla verdi.



İki kere çekilen havuza düşme sahnesi sonrası oldukça üşüyen ve tir tir tikreyen Didem Erol, uzun süre sahnenin şokunu üzerinden atamadı.





Eksik Etek’te neler var?




Yaşanan her şeye rağmen, her zaman umudun olduğunu anlatan Eksik Etek, yolları ilginç tesadüflerle birleşen dört kadının aynı evde ama ayrı hayatlara açılan pencerelerde kesişen dünyalarını ekrana getiriyor. Hilal Saral Ünalan ve Barış Yöş’ün yönettiği, Gülin Tokat’ın senaryolarını yazdığı dizinin başrollerini tecrübeli oyuncular Aykut Oray, Didem Erol ve Doğu Erkan paylaşıyor.

Dizi ilk bölümüyle Salı akşamı 21.15’te Kanal 7’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var