Kiralık Aşk 49. bölümde kız isteme merasimi

Star TV ekranlarında bu akşam 49. bölümü ile izleyiciyle buluşacak olan Kiralık Aşk'ta heyecan dorukta. Defne ve Ömer aşkı dolu dizgin devam ederken, Neriman Defne'yi istemeye hazırlanıyor. Peki Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde neler olacak? Kiralık Aşk'ın 49. bölüm fragmanı, tüm sorularınızın cevapları ve çok daha fazlası haberimizde..

Kiralık Aşk 49. bölümde kız isteme merasimi
Kiralık Aşk 49. bölümde kız isteme merasimi
GİRİŞ 03.06.2016 13:39 GÜNCELLEME 03.06.2016 13:39

Geçtiğimiz yaz aylarında yaz dizisi olarak başlayan ve gördüğü yoğun ilgi nedeniyle kış aylarında da devam eden Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde heyecan dorukta. Defne ve Ömer 2 günlük bir tatil planı yaparken Neriman da Defne'yi istemeye hazırlanıyor. Ancak Defne huzursuz. Defne'nin bu huzursuzluğunun sebebi ne? Kız isteme merasiminde neler olacak? Kiralık Aşk'ın 49. bölümünde neler yaşanacak?

Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerini paylaştıkları Kiralık Aşk'da heyecan dorukta. Ömer ve Defne aşkında beklenen son yaklaşıyor mu? Kiralık Aşk'ın merakla beklenen 49. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kiralık Aşk 49. bölümde neler olacak?

Bir dargın bir barışık sürüp giden Defne ve Ömer aşkına sonunda yaz geldi. Aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam eden Defne ve Ömer romantik bir hafta sonu geçirmeye karar veriyorlar. Ancak bu hafta sonu tatilinde Defne'yi sürpriz olaylar bekliyor.

Defne ve Ömer 2 günlük bir tatil planı yaparken ve Defne bu tatil için 2 günlüğüne evden kaçarken Neriman ise Defne'yi istemeye geliyor. Ancak Defne huzursuz. Peki Defne'nin bu huzursuzluğunun sebebi ne?

Sonunda beklenen gün gelip çatıyor. Defne, mutluluk ve huzursuzluk duyguları ile kafası karma karışık. Tüm bunlar yaşanırken kız isteme merasiminde gelen beklenmedik bir misafir ile ortalık fena karışıyor. Gelen beklenmedik misafirle Ömer dehşete düşüyor. Peki Ömer'i dehşete düşüren olay ne?

Kiralık Aşk, merakla beklenen 49. bölümü ile 3 Haziran Cuma akşamı yani bu akşam, saat 20:00'de Star TV ekranlarında..

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi