Murat Boz ve yeni partneri Yasemin Allen

Yakışıklı sanatçı Murat Boz rol alacağı yeni filmi için hazırlanırken, partneri de belli oldu. Dönerse Senindir isimli sinema filminde güzel oyuncu Yasemin Allen ile birlikte rol alacak.

Murat Boz ve yeni partneri Yasemin Allen
Murat Boz ve yeni partneri Yasemin Allen
GİRİŞ 09.06.2016 06:47 GÜNCELLEME 23.06.2016 12:37

Son dönemde sinema dünyasında başarılı işlere imza atan Murat Boz yer alacağı yeni projesi için hazırlıklara başlarken, rol arkadaşları da netleşiyor. Murat Boz yeni filminde Yasemin Allen ile birlikte rol alacak. İkiliye eşlik eden bir diğer isim ise İrem Sak.

Hadi İnşallah ve Kardeşim Beni filmleri ile oyunculuk alanında da yetenekli olduğu gösteren Murat Boz yeni filmi için kamera karşısında. Romantik komedi türünde çekilen film yönetmen koltuğunda Erol Özlevi yer alıyor. Özlevi daha önce Sürgün ve Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmleri ile adını duyurmuştu. Filmin senaryosu ise Gizem Elçi ve Oğulcan Türe imzası taşıyor. Murat Boz filmde moda fotoğrafçısı Mehmet olarak karşımıza çıkacak. Filmde Mehmet ‘in sevgilisi Selin olarak Yasemin Allen ‘i ve İrem Sak ‘ı da Selin’in en yakın arkadaşı Defne olarak izleyeceğiz.  

Filmde Mehmet kız arkadaşı Selin ‘den ayrıldıktan sonra yalnız yapamaz. Onu çok özlemektedir. Onu geri kazanmanın yollarını ararken Selin ‘in en yakın arkadaşı Defne ile ortak hareket etmeye karar verir. Defneyi de buna ikna ettikten sonra Selin ‘in kalbini yeniden kazanmak için komedi yüklü bir maceraya atılırlar.

Birçok başarılı projede adından söz ettiren Yasemin Allen ise filmde yine güzelliği ile göz dolduracağa benziyor. 27 yaşındaki güzel oyuncu daha öncede birçok dizide rol almıştı. Televizyon ekranlarında adını ilk olarak 2008 yapımı Elif dizisi ile duyuran isim son olarak 46 Yok Olan dizinde yer almıştı. Televizyon dizileri haricinde rol aldığı tek film ise 2013 yapımı Su ve Ateş ‘ti. Oyuncu bu projeler haricinde reklam ve video kliplerde de yer almıştı. Ayrıca güzel oyuncu bir dönem Mahsun Kırmızıgül 'ün senaryosunu yazdığı "Hayat Devam Ediyor" dizisinde rol arkadaşı olan Onur Tuna ile aşk yaşamıştı.

Dizinin Bir diğer oyuncusu İrem Sak ise 1986 yılında Sivas'ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İrem Sak, İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan İrem, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı.

İrem Sak aynı yıl içerisinde "Domino's Pizza, Garanti Bankası, Coffee Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club" reklamlarında oynadı. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi. Ardından 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı. Fakat 5'er Beşer programının televizyon ömrü çok uzun sürmedi. Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı "Yalan Dünya" adlı dizide Tülay karakterini canlandırmaya başlamıştır. 2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sunmuştur. 3 yıl aranın ardından Güldür Güldür'e dönmüştür

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!