Game of Thrones 6. Sezon Finali Önemli Gelişme!

Reyting rekortmeni dizinin yapımcılarından final bölümüne ait açıklamalar yapıldı.

Game of Thrones 6. Sezon Finali Önemli Gelişme!
Game of Thrones 6. Sezon Finali Önemli Gelişme!
GİRİŞ 09.06.2016 13:02 GÜNCELLEME 11.06.2016 06:15

6. sezonun yayınlanmasına devam edilen dizide 6. Sezon 7. Bölüm geçtiğimiz pazartesi günü yayınlanmıştı. 10. Bölümde sezon finali yapacak dizinin son 3 haftası kalmışken yapımcılardan dizinin final bölümü hakkından açıklamalar geldi.

Dizinin yapımcılarının yaptığı açıklamaya göre sezon finali yani 10. Bölüm dizinin şimdiye kadar yayınlanmış en uzun bölümü olacak. 6. Sezon 10. Bölüm tam 69 dakika olarak yayınlanacak. Ayrıca sezon finalinden bir önceki bölüm bu sezonun en merak edilen bölümü. 9. Bölümde dizinin hayranlarını çok büyük bir savaş sahnesi bekliyor. Stark hanesi ve Bolton hanesi Kış Tepesi için savaşırken dizinin bu bölümü de 60 dakika olarak seyirciyle buluşacak.

Dizinin bu sezon ki çekimlerine son verilirken çekimlerin ardından sakallarını kesen Joh Snow şaşkınlıkla karşılandı. Tam 6 sezondur seyircinin sakallı olarak gördüğü isimin, sakallarını kesmesi herkes tarafından yadırgandı. Dizi büyük bir hayran kitlesine sahipken bu kitlenin büyük bir çoğunluğu da Jon Snow hayranı. Hatta bu kitle sosyal medya üzerinden esprili bir şekilde yakışıklı oyuncunun sakallarını yeniden bırakması için kampanya bile başlattılar.

Geçtiğimiz hafta ise dizinin Türk takipçilerini oldukça üzen bir haber gelmişti. Dizinin ülkemizdeki yayın haklarını elinde bulunduran kuruluşun talebi ile internet üzerinde herhangi bir sitede artık ne eski bölümleri ne de yeni bölümleri yer almayacağı açıklanmıştı. 24 Nisan ’da 6. sezonu başlayan ve geçtiğimiz pazartesi günü 7. bölümüyle ekrana gelen Game Of Thrones ‘un tüm bölümleri telif hakları nedeniyle erişime kapatıldı. Her pazartesi sabahı Game of Thrones ‘un yeni bölümü için heyecanla bilgisayarları başına geçenler bu hafta büyük bir sürprizle karşılaştı. Oldukça kötü bir sürpriz olması ile birlikte dizinin yeni ya da eski bölümlerini artık internet ortamında bulmak imkansız.

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan ve geçen yıl 14.4 milyon defa korsan indirilen Game Of Thrones dünyada izlenme rakamları yönünde oldukça başarılı bir proje olarak göze çarpıyor. Yayın hakları nedeni ile Türk seyirciler ise artık yayıncı kuruluşa ait kanallarda diziyi izleyebilecekler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması