Kiralık Aşk 50. Bölüm Ömer ve Defne Ayrılıyor mu?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk dizisinin 50. bölümünde neler yaşandı? Kiralık Aşk son bölüm ilginç gelişmelere sahne oldu. İşte detaylar…

Kiralık Aşk 50. Bölüm Ömer ve Defne Ayrılıyor mu?
Kiralık Aşk 50. Bölüm Ömer ve Defne Ayrılıyor mu?
GİRİŞ 11.06.2016 05:57 GÜNCELLEME 12.06.2016 00:56

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk 50. Bölümü ile dün akşam ekranlardaydı. Bu haftaki bölüm için yayınlanan 2 yeni fragman ile izleyicilere heyecanlandırmış ve bölüm hakkında ipuçları vermişti.

Gergin Kız İsteme Sahnesi

Dedesi ile karşı karşıya gelen Ömer oldukça sinirliydi. Yüzüklerin takılıp takılayacağı merak edilirken ilginç gelişmeler yaşandı. Ömer gerçekleri öğrendikten sonra yaşadıkları sonucu oldukça kızgınken Defne, en mutlu olması gereken günde yaşadıkları sorguluyordu. Ömer kızgın olmasına rağmen Defne ‘nin ailesi için her şeye katlandığını söyledi. Herkes için çok zorda olsa Defne ‘yi Ömer ‘e istediler. Yüzüklerin takılması ile birbirlerine olan aşklarını hatırlayan ikili her şeye rağmen duygu dolu anlar yaşadılar.

Ömer Nerede?

Ömer yapılanları hazmedemezken her şeyden ve herkesten uzaklaşmak istedi. Defne ‘nin bu süreçte Ömer ‘i araması, arayıp bulamaması duygu yüklü anlar yaşattı. Defne yaşananların ardından darmadağın olurken Necmi yaşananların ardından Ömer ‘in gittiği yeri merak ediyor ve bu arada Neriman ‘a da kızıyordu.

Defne aynı şekilde Neriman ‘ı karşısına alıp içinden geçenleri dökerken gözyaşlarına boğuldu. Neriman ‘a oldukça kızan Defne onun yüzünden oyun oynamaktan bıktığını söyledi. ‘’ Bize karışmayın ‘’ diye isyan eden Defne duygu yüklü anlar yaşadı.

Yaşadıklarının ardından dağılan Defne ise Necmi ile konuşarak yükünü hafifletmeye çalıştı. Necmi ise Defne ‘ye aslında Ömer ‘in babasının hikayesini bilmediğini anlattı. Ömer ‘in annesinin kaybından sonra yaşadıklarını anlattı. Ömer ve babası arasında yaşananlar herkesi şok etti. Aslında babasının Ömer ‘i uzaktan da olsa takip ettiğini öğrenen Defne aslında Ömer ‘in babasının nasıl biri olduğunu öğrendi.

Ömer 'e sürpriz

Çocukluk yıllarındaki gibi uzaklara doğa ile baş başa kalmaya giden Ömer geçmiş anılarını hatırlıyordu. Defne ile yaşadıkları gözünden önüne geçerken bir yandan da geçmişi ile yüzleşiyordu.  Ömer kendini bekleyen sürprizi bilmezken onu kamp yaptığı yerde çocukluk arkadaşı buldu. Geçiş günleri hatırlaya ikili çocukluk anılarını yeniden yaşadı. Ardından ikilinin yanına katılan Sinan ile birlikte hayatın ne olduğu sorguladılar.

Ve Defne ile Ömer Yüzleşiyor

Bölümün asıl can alıcı olayı ise her şeyin ardından Defne ve Ömer ‘in yüzleşmesiydi. Ömer Defne ‘ye aralarının hep aynı sebepten açıldığı söyleyip hep başa döndüklerini söyledi. İkili kimin haklı kimin haksız olduğunu tartışırlarken Ömer hep aynı şeyleri dinlemekten sıkıldığını söyledi. Bu şekilde ilişkinin yürümeyeceği konusunda endişe ettiğini söyleyen Ömer ciddi sorunları olduğunu Defne ‘e hissettirdi. Ciddi adılar atmanın erken olduğunu düşünmeye başlayan Ömer şok edici bir karar aldı. Dağıldığını, karmakarışık olduğunu söyleyen Ömer yüzüğünü çıkartarak bir süre uzak kalalım dedi. Heyecan yüklü bir bölümü daha geride bırakırken yeni bölümlerde neler yaşanacak hep birlikte bekleyip göreceğiz.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı