Hüseyin Türkoğlu'na yeni görev

Beylikdüzü Belediyesi Eski BASIN Danışmanlarından Hüseyin Türkoğlu, İstanbul AK Parti Basın Danışmanlığı'na görevine getirildi.

Hüseyin Türkoğlu'na yeni görev
Hüseyin Türkoğlu'na yeni görev
GİRİŞ 17.06.2016 18:28 GÜNCELLEME 17.06.2016 18:28

Beylikdüzü ilçesinde geçtiğimiz dönem BASIN danışmanlığı görevini yürüten Hüseyin Türkoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanlığı görevine getirildi. ''Basamaklar'' adında daha önce şiir kitabınıda Beylikdüzü ilçesinde çıkartan Türkoğlu;

HÜSEYİN TÜRKOĞLU

1964 yılında Erzincan ın Refahiye ilçesinde doğdu. Lise yıllarından itibaren şiir denemelerini kaleme alan şair, üniversiteyi bitirdiği 1986 yılında gazeteciliğe başladı. Çeşitli gazete ve dergide farklı görevlerde bulunan Türkoğlu, 1996  yılında kurucuları arasında bulunduğu Fatih Yayıncılık ta Sağlığınız ve Kültür Dünyası  dergilerini yayın hayatına kazandırdı. 2008  yılına kadar aktif gazetecilik görevini sürdüren Hüseyin Türkoğlu, bu tarihten itibaren Basın Danışmanlığı görevinde bulundu. Beylikdüzü Belediyesi Basın Danışmanlığı görevini sürdüren ve 30 Mart 2014  tarihi seçimleri sonrası görevinden ayrıldığını belirtti. Türkoğlu, mesleki çalışmaları ile birlikte çok sayıda kitap ve derginin de redaktörlüğünü üstlendi. SÜREKLİ BASIN KARTI sahibi olan Türkoğlu nun En Güzel Bulmacalar ve Burçlar isimli iki kitabı yayınlandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kolombiya'dan peş peşe adımlar! İsrail'i çıldırtacak
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...