Küstüm Şov’da İpek krizi

Kanal 7’de Perşembe geceleri canlı müzik programı yapan Latif Doğan’ın Küstüm Şov programında Kadir İpek krizi yaşandı. Programda olmamasına rağmen farklı bir parça okumak isteyen sanatçı canlı yayını terk etti.

Küstüm Şov’da İpek krizi
Küstüm Şov’da İpek krizi
GİRİŞ 19.11.2004 10:40 GÜNCELLEME 19.11.2004 10:40

Türk Halk Müziği sanatçısı Latif Doğan’ın programı Kadir İpek krizi ile bitti. Perşembe gecelerinin sevilen müzik eğlence programında Latif Doğan’ın bu haftaki konukları Rıza Konyalı, Kadir İpek ve Şahin’di.



Programda sanatçılar kendilerine ait parçaları icra ederken Kadir İpek kendi kasetinde yer alan Kürtçe bir parçayı okumak istedi. Program yapımcıları daha önce bildirilmediği ve hazırlığı olmadığı gerekçesiyle bu eserin söylenmesine müsaade etmedi. Bu arada Küstüm Şov’un izleyicileri arasındaki birkaç kişinin farklı istekte bulundular.



Program sunucusu Latif Doğan izleyicilere ve katılımcılara sağ duyu çağrısı yaptıktan sonra programı Türkiye’nin dört bir yanından izlendiğini dile getirerek izleyicileri sanatçılara saygılı olmaya çağırdı.



Daha sonra sahneye çağrılan Kadir İpek kendisinin istediği parçayı söyleyemediği gerekçesiyle programı terk edeceğini belirterek canlı yayınlanan programı terk etti.



Bunun üzerine Latif Doğan, “ Ben de Kürt bir ailenin çocuğuyum. Bugüne kadar Laz'ın da Çerkez’in de Kürt’ün de düğünlerine gittim. İstenilen bütün parçaları söyledim. Ancak burada bir program yapıyoruz. Bu programın da kuralları var. Gelen arkadaşlar da bu kuralları kabul ederek geliyorlar.” dedi.



Program sonrası görüştüğümüz Latif Doğan daha önce kendi programında olsun başka programlarda olsun Kürtçe eserlerin söylendiğini belirterek Kadir İpek’e bir başka programda istediği parçayı önceden bildirmesi halinde söyleyebileceklerini belirtti.



Doğan, “Biz programa çağırdığımız sanatçılardan önceden hangi eserleri söyleyeceklerini öğreniyor ona göre hazırlık yapıyoruz. Burada bizden sürpriz talepte bulundu. Biz de kendisine daha sonra bunu söyleyebileceğini ilettik. Sanıyorum arkadaş Küstüm Şov programı ile kendisine prim yapmak istedi. Allah işini rast getirsin. Ancak son kararı yüce milletimiz verecektir.” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!