Zor Sevda 2. bölümün tamamını izle

Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi Zor Sevda 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü yine olay olacak olan Zor Sevda 3.bölüm tanıtımı ile şoke etti.

Zor Sevda 2. bölümün tamamını izle
Zor Sevda 2. bölümün tamamını izle
GİRİŞ 02.05.2017 18:34 GÜNCELLEME 02.05.2017 18:37

Müslüman iki gencin birbirleri ile tanışmalarının ardından başlayan çatışmalı aşklarının konu edildiği Zor Sevda 3.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Son bölümü ile herkesi şaşırtmayı başaran Zor Sevda 3.bölümü nefes kesecek.

2. BÖLÜMÜN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hindistan’ın dünyaca ünlü iki yıldızı Surbhi Jyotit ve Karan Singh Grover'ı bir araya getiren Zor Sevda 3.bölümü 3 Mayıs çarşamba günü saat 16:10 itibariyle Kanal 7 ekranlarında

ZOR SEVDA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Geçmişini bulmak için New York’taki hayatını bırakıp Hindistan’a dönen Zoya’nın Asaf ile yolları kesişir. Asaf ile sürekli karşılaşan Zoya onun soğuk ve ukala tavırlarına sinir olur. Ancak Zoya, evlerinde kalmayı kabul ettiği ailenin oğlunun Asaf olduğunu bilmez.

2. BÖLÜMÜN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Asaf, üvey kardeşi Ayan ile arasındaki sorunları çözmekle uğraşırken babasına karşı mesafelidir. Ayan, ağabeyinin aksine sorumsuz ve bencil tavırlar içindedir. Asaf için ise önemli olan annesi ve kız kardeşinin mutluluğudur.

2. BÖLÜMÜN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katar temsilcisinden tarihi konuşma! Teslim olmayacağız...
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...