Türkiye, Nazlı Çelik'in bu sözlerini konuşuyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan ana haber bültenini sunan Nazlı Çelik Şırnak'ta helikopter kazasında şehit düşen kahraman Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın tümenine 1 hafta önce gerçekleştirdiği ziyareti sesi titreyerek anlattı.

GİRİŞ 02.06.2017 09:54 GÜNCELLEME 02.06.2017 10:18
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Haber spikeri Nazlı Çelik, dün akşam Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde gerçekleşen helikopter kazasında şehit düşen 23. Jandarma Hudut Tümen Komutanı Tümgenarel Aydoğan Aydın'ın birliğine 1 hafta önce gerçekleştirdiği ziyaretini anlatırken sesi titredi, gözleri doldu.

CANLI YAYINDA AĞLAMAMAK İÇİN KENDİSİNİ ZOR TUTTU

Nazlı Çelik'in kahraman Tümgenarel Aydoğan Aydın'ın için yaptığı konuşma izleyenleri duygulandırdı.

13 ASKER ŞEHİT OLDU!

TSK’dan yapılan açıklamada, Şırnak/Şenoba Tugay Komutanlığından kalkış yapan ve içinde 13 personelin bulunduğu AS 532 COUGAR tipi bir helikopterin, kalkışından kısa bir süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılması sonucunda saat 20.55 sularında kaza kırıma uğradığı bildirilmişti.

Yaşanan elim kazada 1 tümgeneral, 2 albay, 1 yarbay, 1 binbaşı, 3 yüzbaşı olmak üzere 13 asker şehit oldu.

YORUMLAR 29
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana şu ülke de şehidine , askerine sahip çıkan adam akıllı hakiki Türk Evladı sin seninle gurur duyuyorum.. Konuşman o kadar canımı acıttı ki kim bilir o ana, eş ve çocukları nasıl canı aciyordur.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailelerine sabırların en büyüğünü versin Rabbim. Ve bu kaza arastirirsin bence hepsi de rütbeli ve terör e kök sokturen askerlerimiz...
    Cevapla
  • Muhittin 6 yıl önce Şikayet Et
    Cogu erkekten daha ADAM gibi bir kadın.
    Cevapla
  • izmirli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kızın mayası sağlam... Tam bir TÜRK EVLADI... ALLAH anasından babasından razı olsun... İnşallah iman ehlinden olur da kurtuluşa erenlerle birlikte ahiretini de kurtarır...
    Cevapla
  • trek 6 yıl önce Şikayet Et
    Aglattin beni bee.ne guzel bir ulkede ne guzel insanlarla yasiyorum sonsuz sukur.YARABBI bu ulkenin birligini dirligini bozma bizi vatansiz bayraksiz birakma ALLAHIM..(AMINN)
    Cevapla
  • işsizBilimAdami 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatan Millet Bayrak sevdalısı Nazlı Hanımı görünce çok mutlu oluyorum, görevini layıkıyla yapıp gençlere en güzel örneği oluşturuyorlar. Keşke bazı medya maymunları da örnek alsa kendisini.
    Cevapla
  • tirci 6 yıl önce Şikayet Et
    katiliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...