Fi yeni sezon Çİ 4.bölümü geçen hafta neden yayınlanmadı? İşte, o açıklama!

Fi yeni sezon Çi 2.sezon 4.bölümün ne zaman yayınlanacağı en çok merak edilen ve sorgulanan listesine girdi. Büyük bir kitleyi ekrana kilitleyen Çi’nin 4.bölüm fragmanının yayınlanmaması nedeniyle, ‘’Yeni bölüm ne zaman, yeni bölüm bu hafta yayınlanmayacak mı?’’ gibi sorulara neden olarak araştırma konusu haline geldi. Peki, Çİ yeni sezon 4.bölüm fragmanı ve yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte, Fi dizisinin resmi sosyal medya hesabından gerçekleştirilen o açıklamalar…

Fi yeni sezon Çİ 4.bölümü geçen hafta neden yayınlanmadı? İşte, o açıklama!
Fi yeni sezon Çİ 4.bölümü geçen hafta neden yayınlanmadı? İşte, o açıklama!
GİRİŞ 12.12.2017 17:07 GÜNCELLEME 12.12.2017 17:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fİ 2.yeni sezon 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı, Çi dizisi ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak gibi soruların yanıtları dizinin tutkunları tarafından oldukça merak ediliyor. Çok kısa bir süre içerisinde 100 milyon izleyici sayısı elde etmeyi başararak Fi yeni sezonu ile Çi dizisi yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip ediliyor.

İlk sezonda ikişer ve üçer haftalık aralıklarla yayınlanan Fi’nin devam halkası Çi’nin ilk bölümü 9 Kasım Perşembe günü, son iki bölümü ise Cuma günleri yayınlanmıştı. Takipçilerini haftada bir yayınlanmaya alıştıran dizinin 4. bölüm fragmanının yayınlanmaması diziyi heyecanla takip eden izleyicileri hayal kırıklığı yaşatmıştı. Diziyi yakından takip eden izleyiciler tarafından Fi yeni sezonu ile Çi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta Puhu TV’den yayınlanacak şeklinde sorgulanıyor. Toplamda 15 bölümü yayınlanan Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan dizide geçmişte Can’ın sevgilisi ile görüşen Özge neler yapacak? Peki, Fi 2.yeni sezon Çi 4.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Fi Çi dizisinin resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla bu konuya açıklık getirdi. Bu açıklamalar doğrultusunda Fi 2.yeni sezon Çi 4.bölüm ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak? İşte, Fi Çi dizi tutkunlarını yakından ilgilendirecek tüm önemli detaylar…

Çİ 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çİ izleyenler yeni bölümün yayınlanmasına az bir süre kala 4. bölüm fragmanı arayşına geçtiler. Fakat Çİ 4. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çİ 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fİ Çİ 2.SEZON 4.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Fi yeni sezonu Çi’nin 4. Bölüm tarihiyle ilgili açıklama sosyal medyadan geldi. Twitter’dan yapılan duyuruda; “Fi'den bir kutlama mesajımız, bir de duyurumuz var!  15 bölüm, 17 milyon izleyici, 100 milyon izlenme! Herkese çok teşekkür ederiz! Fi'nin yeni sezonu Çi, 4. bölümüyle 8 Aralık'ta sizlerle. 5. bölüm 15 Aralık, 6. bölüm ise 22 Aralık'ta yayınlanacak!” şeklinde ifadelere yer verildi.