Fi 2.sezon Çi 5.bölüm fragmanı!

Fi dizisi yeni sezonu Çi 2.sezon 4.bölümün yayınlanmasının ardından için 5.bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Fİ Çi 2.sezon 5. yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacağı ve yayınlanacak yeni bölümde izleyenleri neler beklediği en çok merak edilen ve sorgulanan listesine girdi. Peki, yeni bölümüyle nefes kesecek Fi yeni sezon Çi 5.bölüm ne zaman başlıyor? Fi yeni sezon Çi 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi 2.sezon Çi 5.bölüm fragmanı!
Fi 2.sezon Çi 5.bölüm fragmanı!
GİRİŞ 15.12.2017 18:53 GÜNCELLEME 16.12.2017 13:40

Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan Fi yeni sezon Çi'nin, 4.bölümün yayınlanmasının ardından 5.bölümü izleyici kitlesi tarafından merakla bekleniyor. Çok kısa bir süre içerisinde 100 milyon izleyici sayısı elde etmeyi başararak Fi yeni sezonu ile Çi dizisi yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip ediliyor. Çi'nin 2.sezon 5.bölümünün Puhu TV'de yayınlanacak olan yeni bölümüyle izleyenleri neler bekliyor? İzleyenleri ekrana kilitleyen ve reyting rekortmeni Fi yeni sezon Çi 2.sezon 5.yeni bölüm ne zaman ve saat kaçta Puhu TV'de başlayacak? Fi Çi 2.sezon 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fİ Çİ 2.SEZON 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fİ Çİ 2.SEZON 5.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin yeni sezonu Çi 3. bölümü ile nefes keserken 4. bölümü izlemek isteyenler puhutv'de yayın saatini bekliyorlar. Fi yeni sezonu Çi’nin 4. Bölüm tarihiyle ilgili açıklama sosyal medyadan geldi. Twitter’dan yapılan duyuruda; “Fi'den bir kutlama mesajımız, bir de duyurumuz var!  15 bölüm, 17 milyon izleyici, 100 milyon izlenme! Herkese çok teşekkür ederiz! Fi'nin yeni sezonu Çi, 4. bölümüyle 8 Aralık'ta sizlerle. 5. bölüm 15 Aralık, 6. bölüm ise 22 Aralık'ta yayınlanacak!” şeklinde ifadelere yer verildi.

Fİ Çİ DİZİSİ NASIL İZLENİR?

Bilindiği üzere Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet üzerinden izlenecek olan Fi dizisi Puhu TV'den yayın hayatında devam ediyor.

Fİ Çİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi - Çi - Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi sadece Puhu TV'de.