Meryem 21.bölüm fragmanı yayınlandı! Final mi yapacak?

Kanal D ekranlarının geniş bir izleyicisine sahip olan dizisi Meryem dizisinin bu akşam ekranlara taşınacak 20.bölümün sonrasında 21.bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı dizinin tutkunları tarafından merak edilerek sorgulanmaya başladı. Meryem dizisinin heyecanla beklenen 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

Meryem 21.bölüm fragmanı yayınlandı! Final mi yapacak?
Meryem 21.bölüm fragmanı yayınlandı! Final mi yapacak?
GİRİŞ 22.12.2017 11:36 GÜNCELLEME 22.12.2017 11:36

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Meryem, 13 Aralık Çarşamba itibariyle heyecanla beklenilen 20.bölümü izleyicilerle buluşacak. Hakkında uzun süredir final yapacağı konuşulan Meryem dizisinde bu hafta izleyici kitlesini heyecanlandıracak sürpriz gelişmeler yaşanacak. Meryem dizisinin nefes kesecek 20.bölümün ekranlara taşınacak olmasının hemen ardından 21.bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Meryem dizisinin 21.bölüm fragmanında neler yaşanacak?

MERYEM DİZİSİNİN 21.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

MERYEM DİZİSİ 21.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Meryem dizisi 21.bölümüyle 20 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

MERYEM DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Dizi yapımcılarından ve kanaldan herhangi bir resmi açıklama gelmemekle birlikte, sosyal medyada yer alan iddialara göre Meryem'in final yapabilme ihtimali bulunuyor. Çünkü senaryo bakımından nereye gideceği belli olmayan Meryem'in kesin olmamakla birlikte yakın zamanda final yapacağı üzerinde duruluyor.

MERYEM DİZİSİ 21.BÖLÜM YAYINLANDIĞINDA TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

MERYEM

MERYEM DİZİSİ 20.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Meryem, babasının ölümünde Oktay’ın parmağı olduğunu öğrendiği için şoktadır. Oktay’ı bulmak için yola çıkar. Bu kez Savaş, Meryem’in katil olmasını engellemek için peşine düşer. Oktay ise kaçmaya hazırlanmaktadır. Meryem’i karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Meryem babasının hesabını sormaya kararlıdır. Oktay’ın kaçmasına göz yummaya niyeti yoktur.

Meryem, babasının katilini öğreniyor! Meryem, intikam için Oktay'ı öldürecek mi?

Meryem, babasının katilini öğrenmiştir. Oktay ile yüzleşmek için yanına gitmeye karar verir. Bulduğu silah ile Oktay'ın karşısına çıkan Meryem, hesap sormaya başlar. Oktay, bu öğrendiklerinin yalan olduğunu söylese de Meryem ona inanmayacaktır. Meryem ve Oktay yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Meryem, babasının intikamını almak için Oktay'ı öldürecek mi?