Aşk ve Mavi 46.yeni bölüm ATV, fragman (1,2)! Son bölümde neler oldu?

Her cuma ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçen Aşk ve Mavi dizisinin bu haftaki 46. yeni bölümünde Pembe konağa dönmesiyle birlikte boş durmayacak ve Mavi'ye hain planlar hazırlayacak. Baş rollerini Emrah ve Burcu Kıratlı'nın üstlendiği Aşk ve Mavi heyecan ve gerilim dolu yepyeni bir bölümle ekranlara gelecek. İşte, Aşk ve Mavi son bölüm ATV giriş sayfası!

Aşk ve Mavi 46.yeni bölüm ATV, fragman (1,2)! Son bölümde neler oldu?
Aşk ve Mavi 46.yeni bölüm ATV, fragman (1,2)! Son bölümde neler oldu?
GİRİŞ 22.12.2017 19:40 GÜNCELLEME 22.12.2017 19:40

Aşk ve Mavi dizisi 46.yeni bölümüyle 22 Aralık Cuma günü ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Aşk ve Mavi dizisinin bu haftaki yeni bölümünde Pembe'nin süpriz bir şekilde ne yapıp ne edip konağa yeniden dönmesi ekranlara damgasını vuracak. Aşk ve Mavi dizisinin ekranlara taşınacak yeni bölümünde; şoke eden bir gelişmeler yaşanarak Pembe en nihayetinde konağa geri dönmeye başarır ancak bu durum Mavi için büyük bir tehlike arz edecektir. Pembe'nin konağa dönüşü sonrası Mavi'yi konakta şimdiden sonra zor günler bekleyecektir. Pembe konağa dönmesiyle birlikte, Başta Refika olmak üzere herkesi değiştiğine ikna eder ancak o esnada da ilk hain planını hazırlamaya koyulur. 

Öte yandan Cemal, Ali'ye danışmadan şirket hisselerinin bir kısmını daha satar. Şirketi kaybetmekten korkan Ali, Cemal'e çok kızar. Kaan'ın Sevda'yı görmek üzere bağ evine gelmesi Safiye'yi çileden çıkarır. Pembe'nin kurduğu tuzak sayesinde Kaan'ı Mavi'nin davet ettiğini sanır. Mavi'yi konakta zor günler beklemektedir. 

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM ATV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

aşk ve mavi

AŞK VE MAVİ 46.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aşk ve Mavi 46.yeni bölümüyle 22 Aralık Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

AŞK VE MAVİ 46. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hasibe, konağın kapısına dayanan Faysal'ı sakinleştirir ve onu konaktan uzaklaştırır. Faysal, Hasibe ve Pembe'ye Göreçkiler'e karşı birlikte hareket etme teklifi yapar.

Pembe, kabul etmek istese de Hasibe reddeder. Gülay belasını başlarından kovan Safiye ve Cemal yeniden evlenmeye karar veririler.

Safiye, görkemli bir düğün hazırlığına girişirken Ali de Mavi için bir sürpriz planlar.

Sefaletten bıkan Pembe konağa dönebilmek için Refika'nın tüm isteklerini kabul eder ve Hasibe'yi bir daha görmemek üzere terk eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!