Bahtiyar Ölmez 14. yeni bölüm fragmanı geldi! Bahtiyar Ölmez 13. son bölüm!

ATV ekranlarında her cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşan dizisi Bahtiyar Ölmez 13. bölümü yayınlandı. Bahtiyar Ölmez dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Bahtiyar'ın beklenmedik şekilde hapishaneye düşmesi izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşattı. Bahtiyar Ölmez 13. son bölümün hemen arkasından sabırsızlıkla beklenen Bahtiyar Ölmez 14. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

GİRİŞ 11.02.2018 14:53 GÜNCELLEME 11.02.2018 15:25

Bahtiyar Ölmez 13. bölümüyle 10 Şubat Cumartesi akşamı ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Her hafta bambaşka gelişmelere imza atarak izleyicileri ekrana kilitleyen Bahtiyar Ölmez dizisinin yeni bölüm fragmanı arayışı hız kesmeden başladı. Bahtiyar Ölmez 14. son bölümün hemen ardından yeni bölümde hangi yeni sürprizlerle karşılaşacağını öğrenmek isteyen izleyiciler için Bahtiyar Ölmez 13. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bahtiyar Ölmez dizisinin bu hafta ATV ekranlarına taşınan son bölümünde; Bahtiyar, ailesine saldırı düzenleyen kişilerin kim olduğunu öğrenebilmek adına harekete geçti ancak Bahtiyar'ın başına bu esnada hiç beklemediği bir olay gelerek hapishaneye düşmesi damgasını vurdu. Bahtiyar tüm bu olaylar sonrasında parmak izi vererek hapishaneden çıkmıştır çıkmasına ama gizli düşmanın kim olduğu ise hala belirsizdir, bu nedenle Bahtiyar'ın tekrardan tüm hızıyla gizli düşmanın peşine düşmesi sahne oldu. İşte, Bahtiyar Ölmez 13. son bölümle ilgili dizinin tutkunlarını yakından ilgilendirecek tüm detaylar ve Bahtiyar Ölmez 14. yeni bölüm fragmanına ilişkin izleyici kitlesinin heyecanlı bekleyiş içerisinde olduğu en yeni gelişmelere haber7.com'dan erişebilirsiniz.

İŞTE, BAHTİYAR ÖLMEZ 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

BAHTİYAR ÖLMEZ 14. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ATV ekranlarının izleyici kitlesi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bahtiyar Ölmez 14. yeni bölümüyle 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

bah

BAHTİYAR ÖLMEZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

bah

BAHTİYAR ÖLMEZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ailesine saldıranın kim olduğunu çözemeyen Bahtiyar, kendini Fuat'la birlikte nezarette bulur. Bahtiyar, tekrardan parmak izi verip hapisten kurtulur, ancak bilinmeyen bir düşmanı vardır ve onu bulmak zorundadır. Bahtiyar, Anıl ve Memduh aradıklarının Rıfat Çakar olduğunu bilmeden bu bilinmeyen düşmanın peşine düşerler.

Ne var ki, içerdeki casus Ömer, Bahtiyar'ın, Rıfat Çakar'a yaklaşmasını engeller. Ancak Rıfat Çakar'ın, Anıl'ı rüya süsü vererek kaldırıp sorgulaması her şeyi değiştirecek bir olaya neden olur. Anıl gerçek olabileceğini düşündüğü rüyadan bir delille geri dönmüştür, bu delil Rıfat Çakar'ın hayatta olduğunu ispatı niteliğindedir!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu