Hülya Avşar'dan tartışma çıkaran sözlerinin ardından olay yanıt geldi!

Star TV ekranlarında yayınlanan, Hülya Avşar'ın Mehmet Aslantuğ'u konuk olarak ağırladığı Bir Hülya Avşar Sohbeti isimli programında ''Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın" sözleri gündemdeki yerini alarak büyük tepki toplamıştı. Olay olan bu sözlerinin ardından Hülya Avşar’dan yine bir tartışma konusu olacak jet yanıt geldi. İşte, Hülya Avşar’ın gerçekleştirdiği o açıklamalar…

Hülya Avşar'dan tartışma çıkaran sözlerinin ardından olay yanıt geldi!
Hülya Avşar'dan tartışma çıkaran sözlerinin ardından olay yanıt geldi!
GİRİŞ 07.03.2018 13:51 GÜNCELLEME 07.03.2018 14:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Hülya Avşar, Star TV ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti adlı programında bu haftaki konuğu Mehmet Aslantuğ ile kadın-erkek konusu üzerine sohbet gerçekleştirdiler. Ancak Hülya Avşar, kadının sorumluluğunun yalnızca evde çocuk büyütmek, yemek yapmak ve kocasını karşılamak olması gerektiğini ifade etmesi sonrasında sert eleştirilere maruz kaldı. Mehmet Aslantuğ ise Hülya Avşar'ın bu sözlerine cevap niteliğinde daima gelişebilmek ve ilerleyebilmek adına kadının da üretime girmesi, çalışması gerektiğini savunarak durumu toparlamaya çalıştı. Skandal sözlere imza atan bu açıklamasıyla tüm eleştiri oklarını kendisine yönelten Hülya Avşar'dan söylediği sözleri tasdikleyecek yeni bir açıklama geldi. Hülya Avşar, kendisi hakkında sar edilen ağır sözler hakkında, "Lafımın arkasındayım. Kadınlar, iki işi beceremiyor, boşanıyorlar. Ben de onlardan biriyim." şeklinde ifadelere yer verdi.

‘’LAFIMIN ARKASINDA SONUNA KADAR DURUYORUM’’

 

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ'u konuk olarak ağırladığı programında kadınlarla ilgili söylediği sözler için "Lafımın arkasındayım" deyip "Kadınlar hem çalışıp hem çocuk büyütmeyi beceremiyor, boşanmalar artıyor. Ben de onlardan biriyim" dedi. Lafının arkasında olduğunu da özellikle belirten Avşar kızı, "Konuşmamın tamamında söylediklerime sadığım ve arkasında duruyorum." sözlerine yer verdi.

"İKİ İŞİ BİRDEN BECEREMİYORUZ"

Hülya Avşar, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e açıklamalar gerçekleştirdi. Avşar kızı, "Ben bütün bir konuşma yaptım. Kimseye çalışmayın falan demedim. Tam aksine çalışın diyorum. Kendim hâlâ çalışan bir insanım. Zehra'yı da çalışacak bir kadın olarak yetiştiriyorum. Kadının evde yapması gereken şeyler var. Çocuğuna bakacak, evde yemeği yapacak. Bunu iki işi birden beceremiyoruz. Bak bunu ben de beceremedim. Ayrılıklarım bu yüzden oldu. Boşanmaların çoğu bu yüzden oluyor." cümlelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • Doğru 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüşünü destekliyorum. Devlet çalışmayan eş yardımını artırmalı, üniversiteyi de okumayı teşvik etmek amacıyla üniversite mezunu bayanlara daha fazla eş yardımında bulunmalı. Bu eğitim durumuna göre kademli de olabilir. Böylelikle işsizlik sorunu da bir nebze çözülür.
    Cevapla
  • ali dost 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hala yaslanmadimi ben 40 olduysam bu 55 daha hala tv ye cikiyor bizim millet de bakiyor
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Hülya Avşar doğru söylüyor dersem yüz binlerce aileye hakaret olur. Hangi kadin 8-10- hatta 12 saat çalışmak ister .
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    E doğru demiş sonrada yok efendim kreşte çocuğuma eziyet ediyorlar yok efendim bakıcı vahşeti erkek çalışabiliyorsa kadın evinde otursun bayanlar ekonomik özgürlük kazanınca burnunun dikine gidiyo aile vahşetleri yaşanıyo sonrada kadın evde oturacak kültürümüz bunu gerektirir (özel bir durum yoksa ekonomik sebep vs gibi )
    Cevapla
  • Recep 6 yıl önce Şikayet Et
    Bozuk saat bile günde ikisefer doğruyu gösterir. Avşara bu konuda sonuna kadar katılıyorum.
    Cevapla
  • Sait 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayarı bozuk saat asla doğru zamanı göstermez. Sadece çalışmayan saat günde iki kere doğru zamana dek gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'