Hıçkırık dizisi neden final yapmadı? Kanal D Hıçkırık dizisi bitti mi?

Kanal D'de ekrana gelen günlük dizi Hıçkırık, büyük umutlarla başlasa da reytinglerde umduğunu bulamayınca veda etmek zorunda kaldı. Hıçkırık final bölümü yayınlanmadan aniden bitmek durumunda kaldı. Peki, Hıçkırık dizisi neden bitti? Hıçkırık final bölümü yayınlanacak mı?

Hıçkırık dizisi neden final yapmadı? Kanal D Hıçkırık dizisi bitti mi?
Hıçkırık dizisi neden final yapmadı? Kanal D Hıçkırık dizisi bitti mi?
GİRİŞ 16.03.2018 11:35 GÜNCELLEME 16.03.2018 11:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kenan ve Nalan’ın acılı ve imkansız aşkının anlatıldığı Hıçkırık dizisi ani bir kararla ekrana veda etti. Kanal D'de günlük dizi olarak yayınlanan Hıçkırık dizisi reytinglerde umulan başarıyı gösteremedi. Hıçkırık dizisi 50.bölümü ile finale gitti. Kaderi diğer Kanal D dizilerine benzeyen Hıçkırık final bölümü olmadan aniden ekrana veda etti. Peki, Hıçkırık finalde neler oldu? Başrollerinde Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz gibi isimlerin rol aldığı Hıçkırık dizisi neden bitti? İşte, Hıçkırık dizisi finaline dair tüm merak edilenler...

HIÇKIRIK FİNAL BİLE YAPAMADAN BİTTİ

 

 

Hıçkırık dizisinin ekrana vedasını köşesine taşıyan Mesut Yar'ın ilgili yazısının satır başları; "Kanal D’nin günlük dizisi “Hıçkırık” ellinci bölümünde son buldu. Son haftalarda yukarı doğru bir reyting seyrine girmişti ki deyim yerindeyse “nefesi yetmedi”...

“Hıçkırık” iyi bir işti. İyi bir uyarlamaydı hatta. Haftalık bir dizi olsa ve bir parça da daha ağırdan alınsa ekrandaki “Aşk-ı Memnu” boşluğunu doldurabilecek kadar kuvvetli bir hikaye örgüsüne sahipti...'

Olmadı. Bazen tüm şartların bir araya gelmesi gibi olağanüstü bir durum gerekiyor. Bazen de değil, artık bir dizinin tutması için kaçınılmaz atmosfer olağanüstülük. Olağan yaşayamıyor, net! (Bu arada dizinin yayın saatine “Magazin D” isimli günlük program kaydırıldı.)

HIÇKIRIK 50.BÖLÜMDE (FİNAL) NELER OLDU?

Herkesin gittiğini düşündüğü Kenan, akşam yemeğine katılarak sürpriz yapar. Nalan, Kenan'ın gitmediğini görünce buruk bir sevinç yaşar. Azmi ve İlhami ise, Kenan sorununun bitmediğini görüp tedirgin olurlar. Kenan herkesin meraklı bakışları içinde masaya oturur ve her şey normalmiş gibi davranır. Kenan intikam oyununa böylelikle başlamış olur. Kutsi ile şirket hakları için yaptığı anlaşma ise, Kenan'ın elini güçlendirir. İntikam oyununda bu önemli bir hamledir. Karşılarına güçlü çıkarak gerekli dersi verir.

HIÇKIRIK DİZİSİ HİKAYESİ...

Kenan ve Nalan’ın acılı ve imkansız aşkının anlatıldığı dizinin genel hikayesi şöyle; Kenan, çocuk yaşta ailesini kaybetmiş ve yetimhanede geçirdiği acı dolu yıllardan sonra İstanbul’un en zengin işadamlarından Azmi Karaoğlu onu bulmuştur. Azmi Bey, Kenan’a sahip çıkmış ve onu yetimhaneden kurtararak kendi konağına almıştır. Kenan’ın hayatını asıl değiştiren ise, Azmi Bey’in evinde henüz çocuk yaştayken tanıştığı Azmi Bey’in kızı Nalan olmuştur. Kenan ve Nalan birlikte büyümüş; birbirlerinin en yakın dostu, sırdaşı haline gelmişlerdir.  Bu yakınlık, aradan geçen 15 yılda büyük bir aşka dönüşür. Günümüzde iki genç de 20’li yaşların ortalarına gelmiştir. Birbirlerine delicesine aşıklardır ancak bu aşkı itiraf edecek cesareti bulamamaktadırlar. Kenan ve Nalan’ın hayatını altüst eden kişi ise, son derece tehlikeli ve ürkütücü bir adam olan İlhami olur.

 

YORUMLAR 2
  • Kezban 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten zırvalık dolu bir diziydi. Yıllar önce Yeşilçam filmi olarak var oldu. Bence yeni şeyler üretilsin. Ayrıca baş roldeki oyuncular çok acemiydiler. Nurseli İdiz iyi oyuncu. Harcandı.
    Cevapla
  • Nalan 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki bitmiş teşekkürler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!