Çocuklar Duymasın yeni bölümünde büyük şok! Hayatını kaybetti...

Kanal D ekranlarında yayınlanan bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da Gönül ölüyor. 8 Nisan Pazar akşamı ekrana gelecek olan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 35'inci bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen yapımın yeni bölümü, izleyiciyi şoke eden bir vedaya sahne olacak.

GİRİŞ 03.04.2018 08:45 GÜNCELLEME 03.04.2018 08:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA GÖNÜL ÖLÜYOR!

'Çocuklar Duymasın'ın 35'inci bölümünde izleyiciyi derinden sarsan bir gelişme yaşanacak. Yeni bölüm fragmanında; Zeyno Günenç'in oynadığı 'Gönül' karakterinin ölüm haberi herkeste şoke ediyor.. 

 

Çalışma arkadaşının "Gönül hanımı kaybettik" diyerek acı haberi verdiği 'Haluk' karakteri (Tamer karadağlı), büyük bir üzüntü yaşıyor. Eşinin ölüm haberini duyan 'Tuna' (Volkan Severcan) gözyaşlarına boğuluyor. 'Gönül'ün akrabaları ve yakınları da eve taziyeye geliyor.

Peki Gönül gerçekten öldü mü? Onu ölüme götüren hastalık ne? Tuna bu acı ile nasıl başa çıkacak? Merak edilen tüm soruların yanıtları yeni bölümde ortaya çıkacak.

ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zeyno Günenç Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu Zeyno Günenç 3 sene Bursa Devlet Tiyatrosu’nda görev almıştır. Daha sonra Kanada Vancouver’a gitmiş ve orada eğitim almıştır. Özellikle oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı karakter Dominant Gönül Teyze ile ekran severlerin beğenisini kazanan Zeyno Günenç 1988’den beri bir çok sinema ve dizide rol almıştır.

YORUMLAR 5
  • Yavuz Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Dominant kadın imajını millete yutturmaya çalışıyorlar kadınları da gaza getiriyorlar sonra durup dururken kocasına dikleniyor. Yakında bu dünyayı yaşanmaz bir yer haline getirecekler
    Cevapla
  • Fxneo 6 yıl önce Şikayet Et
    İzlemiyorum, gerçekten biri öldü sanmıştım ama rol imiş, ha bu arada içeriğe göz atmış oldum, kesinlikle 1 Nisan pazarlanacaktır, bunlardan başka ne beklenir ki... Batı hayranları....
    Cevapla
  • Ahmet aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle dizi de böyle imam normaldir herhalde :)
    Cevapla
  • Mustafa hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Başka diziden teklif mi aldı yoksa?
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    O kadar boş bir diziki .. reyting olsun diye öpüşmeler koydular ama yine tutmadi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'