Aşk ve Mavi 65.bölüm fragmanı geldi! Ali'nin beyninde tümör çıkıyor!

ATV ekranlarının uzun soluklu projesi Aşk ve Mavi 64.bölümü yayınlandı. Aşk ve Mavi son bölümde; Doğum heyecanı sarıp sarmalamaya başlayan Ali ve Mavi ikilisinin bebekleri dünyaya geldi. Diğer tarafta Elmas ise hain planlarını gerçekleştirmek üzere kolları sıvadı. İşte, Aşk ve Mavi 65.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 05.05.2018 13:49 GÜNCELLEME 05.05.2018 13:50

4 Mayıs 2018 Cuma tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi 64.son bölümde; Elmas, konağın yeni hanımı olmak yolunda ustalıkla hazırladığı planlarını devreye sokmak üzere harekete geçti. Elmas, tüm hedeflerine ulaşabilmek için konaktaki kimsenin karşı çıkmasına aldırış etmeyerek Fazıl ile evlenmeyi kafasına koymuştur. Öte yandan doğum heyecanı içerisine, tatlı telaşın baş gösterdiği sürece giren ve bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlık içerisinde bekleyişe koyulan Ali ve Mavi ikilisinden müjdeli haber geldi. Bebekleri dünyaya gelen Ali ve Mavi'nin mutluktan ağzı kulaklarına varmıştır. İşte, son bölümün akabinde Aşk ve Mavi 65.bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi 65.bölüm fragmanında, doktor tarafından Ali'nin beyninde tümör meydana geldiğinin açıklaması gerçekleştirildi. 

AŞK VE MAVİ 65. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan'ın oturduğu Aşk ve Mavi 65.bölüm fragmanı yayınlandı. 

AŞK VE MAVİ 65.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başr ollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Baran Akbulut, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal ve Birgül Ulusoy gibi isimlerin üstlendiği, Aşk ve Mavi 65.yeni bölümüyle 11 Mayıs Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

aşk ve mavi

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Elmas planlarını adım adım uygulamaktadır. Başta Cemal olmak üzere konak halkının tüm itirazlarına rağmen Fazıl'la evlenip konağın yeni hanımı olmak istemektedir. Ali ve Mavi doğum telaşıyla koştururken, Hasibe ve Safiye sosyal medyada kim daha fazla takipçi edinecek yarışına girerler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Araç fiyatları değişti: Yine de kimse almıyor rekor geldi
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...