İdo Tatlıses bedelli askerlik yapacak mı? Ünlü şarkıcı açıkladı..

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses bedelli askerlik hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Şarkıcı İdo bedelli yapmayacağı açıkladı...

İdo Tatlıses bedelli askerlik yapacak mı? Ünlü şarkıcı açıkladı..
İdo Tatlıses bedelli askerlik yapacak mı? Ünlü şarkıcı açıkladı..
GİRİŞ 30.07.2018 17:15 GÜNCELLEME 31.07.2018 09:30

İdo Tatlıses, 'Mertçe Sohbetler' programına konuk oldu. Tatlıses, gündemde yer alan bedelli askerlik hakkında açıklamalarda bulundu.

"BEDELLİ ASKERLİK YAPMAYACAĞIM"

İdo, bedelli askerlik ile ilgili sorulara "Etrafımda bir çok arkadaşım yararlanacak ama ben düşünmüyorum, zaten şu an üniversite okuyorum" yanıtını verdi. Halhalı ile dikkat çeken Tatlıses, 'Benim halhal taktığımı gören erkekler benden sonra halhal takmaya başladı' dedi. 

 

 

İdo Tatlıses Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’in ismi İbrahim ve Derya’nın kısaltması olarak İdo olarak adlandırılmıştır. Gerçek ismi babasının ismi İbrahim’dir. 15/02/1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2016 yılında Show tv ekranlarında yayınlanan Aşk Kapıda dizisinde rol almıştır. Bu dizi onun ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdiği dizidir. Son dönemlerde magazin gündeminde sevgilileri ile gündeme sıkça gelen İdo Tatlıses baba tarafından aslen Şanlıurfa’lıdır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi