Rümeysa Arslan kimdir? Diriliş Ertuğrul'un İrene karakteri...

Son dönemde sergilediği oyunculuk performansı ile dikkat çeken Rümeysa Arslan kimdir? Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan ve burada İrene karakterini oynayan Rümeysa Arslan kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte biyografisi büyük merak konusu olan güzle oyuncunun hayatı...

Rümeysa Arslan kimdir? Diriliş Ertuğrul'un İrene karakteri...
Rümeysa Arslan kimdir? Diriliş Ertuğrul'un İrene karakteri...
GİRİŞ 07.11.2018 20:57 GÜNCELLEME 07.11.2018 20:57

Diriliş Ertuğrul dizisinde İrene karakterini oynayan Rümeysa Arslan 1998 senesinde dünyaya gelmiştir. Doğma büyüme Çanakkaleli olan güzel oyuncu üniversite eğitimine ilk olarak Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde başlamış ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvar Opera bölümü sınavlarına girmiş ve kazanmış, halen bu okulda eğitim hayatını sürdürmektedir. Çok küçük yaşlardan itibaren gitar çalan ve şarkı söyleyen Rümeysa Arslan müzik ilede bir hayli içli dışlıdır.

 

 

Anne ve babasının meslekleri nedeni ile yaşantısını Batman, Ankara, İzmir, Sason ve Çanakkale gibi illerde sürdürmek zorunda kalmıştır.

Rümeysa Arslan Kimdir

 

 

OYUNCULUK KARİYERİ

2018 senesinde ilk profesyonel oyunculuk deneyimini Show TV ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisi ile gerçekleştiren Rümeysa Arslan, Gülper Özdemir, Oya Başar, Berkay Hardal, Toygan Avanoğlu, Didem Balçın gibi isimlerle oynama şansı yakalamış ve dizide Deniz Cengiz karakterini oynamıştır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A DAHİL OLDU

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un oyuncu kadrosuna dahil olan Rümeysa Arslan dizide İrene karakterini oynamaktadır.

Diriliş Ertuğrul İrene

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!