Ertuğrul Bey'in oğlu Kerem Bekişoğlu kimdir? Diriliş Ertuğrul Savcı Bey...

5 sezonu ile ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul dizisinde Savcı Bey karakterini oynayan Kerem Bekişoğlu kimdir? Biyografisi merakla araştırılan bir isim olan Kerem Bekişoğlu'nun gerçek yaşı kaçtır ve aslen nerelidir? İşte Kerem'in biyografisi...

Ertuğrul Bey'in oğlu Kerem Bekişoğlu kimdir? Diriliş Ertuğrul Savcı Bey...
Ertuğrul Bey'in oğlu Kerem Bekişoğlu kimdir? Diriliş Ertuğrul Savcı Bey...
GİRİŞ 07.11.2018 17:29 GÜNCELLEME 07.11.2018 17:29

Diriliş Ertuğrul dizisinde Savcı karakterini oynayan Kerem Bekişoğlu 2003 yılında dünyaya gelmiştir. Savcı Bey karakteri ile ekran önüne çıkan Kerem Bekişoğlu oyunculuk deneyimi  İlk olarak 2009 yılında oyuncu kadrosunda Murat Han, Begüm Birgören, Halil Babür ve Özge Özder gibi isimlerin yer aldığı "Ömre Bedel" dizisi ile başlamıştır.

Ardından 2011 senesinde oyuncu kadrosunda Ebru Özkan, Feride Çetin, Levent Üzümcü, Ozan Çobanoğlu ve Hülya Şen gibi oyuncuların oynadığı Anneler ve Kızları dizisinde rol aldı. 

Kerem Beşikoğlu Kimdir

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SAVCI BEY KİMDİR?

5 sezondur ekranların en çok izlenen ve reyting rekorları kıran dizisi olan Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosuna dahil olan Hande Soral, Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Ali Buhara Mete gibi isimlerle oynama şansı buldu ve burada Savcı Bey karakterini oynadı.

TARİHTEKİ YERİ?

Ertuğrul Gazi'nin oğlıdur. Osmanlı Devleti Kurucus Osman Bey'in abisidir. Tam ismi ise Saru Batu Savcı bey'dir. Oğuzların ve Bozok kollarının Kayıp Boyu'na mensup Ertuğrul Gazi'nin 3 oğlundan en büyüğüdür.  Saru Batı Savcı Bey Domanic Saru-han köyü'nde dünyaya gelmiştir. Tam doğum tarihi ile ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. Savcı Bey babasının vefatıyla birlikte küçük kardeşi Osman Gazi ile birlikte Kayı Boyu'na 6 sene boyunca beylik yapmıştır.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!