Yasak Elma 25.bölüm 2.fragmanı: Zehra, Kemal'le evlenmeye ant içiyor!

Yasak Elma 24.son bölümde; Halit'in husumetli listesine, Ender'in ardından bir yenisi eklenerek, Alihan da intikam almak üzere dahil oldu. Ender ise bu durumu fırsat bilerek, Alihan'la güçlerini birleştirmek için faaliyete geçti. Soluksuzca takip edilen son bölümün arkasından Yasak Elma 25.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 30.11.2018 13:42 GÜNCELLEME 30.11.2018 13:43

Fox TV ekranlarında entrika seviyesinin hat safhaya taşındığı Yasak Elma 24.bölümüyle 26 Kasım Pazartesi tarihinde seyircisinin kalp atışlarını hızlandıran sahneleriyle karşıladı. Yasak Elma 24.son bölümde; Halit'in eski saatini görmesiyle birlikte çocukluk yıllarına geri dönen Alihan, o zamanlarda yaşadığı akıl almaz olay hafızasında canlanır canlanmaz Halit'e olan bakışları ve davranışları değişerek kıyameti koparıyor. Bir anda öfke nöbetine tutulan ve hatta sevdiği kadın Zeynep'i bile başından savan Alihan, tamamen kendini kaybederek Halit'ten intikam almak hedefiyle kolları sıvamaya başlıyor. Zeynep ise olup bitenlerden habersizce raydan çıkan Alihan'ın kötü gidişatına üzülürken, Yıldız ise hamile olmadığı gerçeği karşısında ne yapacağını bilemez hale geliyor. Alihan'la birlikte Halit'ten öc almak gibi ortak amacı bulunan Ender ise evlilik teklifi gerçekleştiriyor. Peki, izleyicisini ekrana kilitleyen son bölümün akabinde, sabırsızlıkla beklenen Yasak Elma 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Yasak Elma 24.son bölüme ilişkin merak edilen ayrıntılar...

YASAK ELMA 25.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 25.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 25.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 25.bölümüyle 3 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 24.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

yasak elma 25.bölüm fragmanı

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Halit’le ilgili gerçeği öğrenmek Alihan’a büyük bir yıkım olur. Yıllardır içinde büyüttüğü intikamını alabilmek için hemen harekete geçer. Zeynep, Alihan’daki ani değişikleri anlayarak ne olduğunu çözmeye ve onu kaybetmemeye çalışır. Asuman’ın eve gelişi ev halkı tarafından hoş karşılanmazken, Yıldız hamilelik oyununu nereye kadar götürebileceğini düşünüp, krizi fırsata çevirmenin yollarını arar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti içinde neler oluyor?
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek