Yasak Elma 26.bölüm 2.fragmanı! Gizli aşkın tanığı Zehra mı olacak?

Yasak Elma 25.bölümde; Halit'i yerle bir etme gayesi olan Alihan, Ender'le nikah masasına oturarak evlilik akdini gerçekleştirdi. Yasak Elma son bölümde; Evli oldukları gibi şirket ortaklığını paylaşan Alihan ve Ender hisse girişiminde bulundukları esnada Halit atağa kalktı. İşte, Yasak Elma 26.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 10.12.2018 20:56 GÜNCELLEME 10.12.2018 20:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında entrikaların dur durak bilmediği Yasak Elma 25.bölümde; Halit, hem maddi hem de manevi anlamda zararın en büyüğüne uğratmak isteyen Alihan bu uğurda sınır tanımaz hale geldi. Yasak Elma son bölümde; hayattaki en kıymeti varlığı olan Zeynep'i bir kenara bırakarak, gözünü intikam, kin ve hırs bürüyen Alihan, Ender'in kendisine sunduğu akıllara durgunluk veren teklifi kabul etti. Zeynep'i yüreğini paramparça edip onu derinden sarsmak pahasına husumetlisi Halit'in gözleri önünde Ender'le nikah masasına oturarak evlilik akdini gerçekleştirmesinin ardından Yasak Elma 25.bölüm fragmanı araştırması hız kesmeden sürdürülüyor. Artık karı-koca olmalarının yanı sıra şirketin ortaklığını da üstlenen Alihan ve Ender, şirketteki hisselerini artırmak yönünde girişiminde bulundukları sırada yenilgiye uğramalarının akabinde Yasak Elma 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zerrin'in sürpriz kararıyla birlikte Alihan'da olan hisselerin kontrolünün artık Halit'e geçmesinin ekrana taşındığı Yasak Elma son bölüm detayları...

YASAK ELMA 26.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 26.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 26.bölümüyle 10 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 26.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

yasak elma 26.bölüm fragmanı

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Ender yaptığı teklifin cevabını beklerken, Alihan ile Zeynep’in ilişkisi Alihan’ın dengesizlikleri yüzünden zora girer. Zeynep ise Alihan’dan ümidini kesmemiştir ve ona bir sürpriz hazırlamaya karar verir. Yıldız, mücevherlerin sahte çıkmasıyla birlikte yine büyük bir sorunun içine düşmüştür ve bu sefer onu kurtaracak kişi Kemal’den başkası değildir.

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    1.bölümden beri çok ama çok severek ve beğenerek izliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
İzmir'de peş peşe yangınlar