Arka Sokaklar 501.bölüm fragmanı geldi: Ekip, Hakan için seferber oldu!

Arka Sokaklar 500.son bölümde; Rıza Baba, torunu Zeyno'ya kazasız belasız nihayet kavuşurken, ikinci defa intihar hamlesinde bulunan Pınar hayati tehlikeyi atlattı. Arka Sokaklar son bölümde; Mesut ve Selin yuva kurmak için hazırlığa girişti, Hakan ise ölümle yüzleşti. İşte, Arka Sokaklar 501.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 28.12.2018 14:20 GÜNCELLEME 28.12.2018 14:21

Kanal D ekranlarının efsane haline gelen dizi projesi Arka Sokaklar 500.son bölümde, sevindirici haberler peş peşe gelse de, gizli görevi tamamlamak üzere faaliyete geçen Hakan'ın ise büyük bir belanın tam ortasında kalması ekibe korku ve gerilim dolu anlar yaşattı. Arka Sokaklar son bölümde; Rıza Baba torunu Zeyno'yu uzun uğraşlar sonucunda sağ salim kurtarmayı başarırken, kızının yerinin sonunda tespit edilip ekip tarafından bulunduğundan haberi olmayan Pınar ise ikinci defa intihar hamlesinde bulunup apar topar hastaneye sevk edildi. Fakat, neyse ki Pınar'ın sağlık durumu hakkında güzel gelişmeler aktarılması sonucunda ekibin üzerindeki kara bulutlar dağıldı. Öte yandan Selim ve Mesut sonsuz birlikteliğe imza atmak üzere düğün hazırlıklarına girişirken, Nazike ise mahalledeki yakınının düğününe katılmadan evvel hamama gitmesiyle şans eseri karşılaştığı Meryem'in görüntülerini Hüsnü Çoban'a göndermesinin ardından Arka Sokaklar 501.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, gizli göreve katılan Hakan'ın kimliğinin açığa çıkmasıyla birlikte uyuşturucu tacirleri tarafından etrafı sarılıp ölüm tehlikesiyle karşı karşıya gelmesinin akabinde Arka Sokaklar 501.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ARKA SOKAKLAR 501.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D’de ekrana taşınan her bölümü farklı bir heyecana sahne oldu dizi projesi Arka Sokaklar 501.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ARKA SOKAKLAR 501.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarının uzun yıllardır başarı elde eden ve geniş izleyici kitlesine sahip olan yapımı Arka Sokaklar 501.bölümüyle 28 Aralık Cuma günü saat 20:00'da yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR 500.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

arka sokaklar 501.bölüm fragmanı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Ekip, uyuşturucu şebekesinin peşine düşüyo ve uyuşturucuları sağlayan Nizam adındaki birine ulaşabilmek için başka bir tedarikçi olan Şaban'ı yakalıyor. Bu zor görev için Hakan seçiliyor. Hakan, Şaban ile birlikte operasyon yapacakları Nizam'ın mekanına gitmek için harekete geçiyor; fakat, Şaban, Hakan'ı başka birisiyle gönderiyor. Hakan, Nizam'ın mekanına geldikten sonra durum farklılaşıyor. Hakan'ın, Nizam'a teslim edeceği paranın olmadığı görülüyor. Bu sırada Nizam'ı, Şaban arıyor. Hakan'ın polis olduğunu söylüyor. Nizam ve adamları Hakan'a silahlarını çekiyor. Sonrasında olay yerine gelen ekibimiz ne Hakan'a, ne de Nizam'a ulaşıyor. Yerdeki kan lekesi ise, ekibin kafasında soru işareti bırakıyor. Engin Müdürden gelen haber ise, herkesin içine bir korku sokuyor...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor