Yasak Elma 30.bölüm fragmanı: Düşmanımız onlardan çekindiğimizi düşünsün!

Yasak Elma 29.son bölümde; Kemal, Zehra ile beraber nikah masasındaki yerini alıp evlenmeye ramak kala, aniden gelen telefon nikahın tamamlanamadan yarıda kesilmesine neden oldu. Erim’in bir kadını araçla vurması, Halit ve Ender arasındaki iplerin yeniden gerilmesine ortam hazırladı. Yasak Elma 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 28.01.2019 14:54 GÜNCELLEME 28.01.2019 14:55

Fox TV ekranlarında 20 Ocak Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 30.son bölümde; Yıldız, Halit’ten bundan böyle kesin bir şekilde ayrılma kararı üzerine hareket geçip bavullarıyla birlikte gerçek sevgi beslediği Kemal’in evine gitmesiyle birlikte karşılaştığı tablo karşısında gözlerine inanamadı. Başta eşi Halit olmak üzere tüm davetliler eşliğinde Zehra’nın nikah masasında Kemal’le beraber evlenmek üzere olduğunu gören Yıldız, şaşkınlıktan küçük dilini yutarken diğer taraftan Halit’in peş peşe yönelttiği sorgusunun altından kalkabilmek için türlü yalanlara sığındı. Fakat, Yıldız söylediği yalanlarla yeniden dört ayağının üzerine düşmeyi başaran ve birde durumu tamamen fırsata çevirip zeytinyağı gibi su üzerine çıkarken, babasının aracı ile arkadaşları ile gezintiye çıkan Erim’in bir kadını vurması üzerine Ender ve Halit’in arasında kızılca kıyametin kopmasına ortam oluşturmasının akabinde Yasak Elma 30.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Kemal’den iyiden iyiye kuşkulanmaya başlayan Halit’in adamlarına verdiği talimat doğrultusunda onu gizli bir şekilde takibe aldırması sonucunda, Kemal’in eşi Yıldız ile görüştüğünü öğrenmesinin ardından Yasak Elma 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

YASAK ELMA 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 30.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

YASAK ELMA 30.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 30.bölümüyle 28 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 29.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

yasak elma 30.bölüm fragmanı

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Yıldız, Kemal’i nikahta basmasının şaşkınlığını yaşarken, Argunlar da Erim’im kaza haberiyle sarsılır. Halit, Erim’i kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Ender ise, Erim’in kazasından Halit’i sorumlu tutar. Kemal’in şüpheli davranışları Halit’in dikkatinden kaçmaz, Kemal’in peşine Sıtkı’yı takar ve beklemediği bir sonuçla karşılaşır. Ender ve Alihan’ın arasındaki gerginlik ise ilişkilerini başka bir boyuta taşıyacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme