Söz 69.bölüm 2.fragmanı: Yavuz, Dragan'ın işini bitirmeye hazırlanıyor!

Söz 68.son bölümde; Kalbinin yeniden atmasını sağlayan Derya ve sonsuz kıymet verdiği Albay Erdem arasında bir tercih yapma mecburiyetinde kalan Yavuz’un intikamı acı oldu. En sevdiklerinden birini ölüme terk etme durumunda bırakılan Yavuz’un planı herkeste şaşkınlık etkisi meydana getirdi. Söz 69.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 11.02.2019 17:18 GÜNCELLEME 11.02.2019 17:19

Star TV ekranlarında 4 Şubat Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 68.son bölümde; En sevdiklerinden bir tanesinin hayatından vazgeçmek zorunda kalan Yavuz, son derece ağır bir travma geçirse de Dragan’ın yaptıklarının yanına kar kalmaması için dimdik bir şekilde ayakta durup onu bozguna uğratmak hedefiyle harekete geçti. Savaşçı son bölümde; Zorlu bir sınavdan geçen Yavuz, hiç vakit kaybetmeksizin Dragan ve adamlarını ters köşe yaparak ummadıkları bir zamanda korkusuzca karşılarına çıkmaya hazırlandı. Çok uzun bir süredir ekiple beraber inancını asla yitirmeyerek Karabatak’ın izini sürmeye devam eden Nazlı, ekipten aldığı son haberle büyük bir yıkıma uğradığı esnada yolda sürpriz şekilde Karabatak’la yüz yüze gelmelerinin duygusal anlara sahne olmasının ardından Söz 69.bölüm fragmanı bekleniyor. Yavuz’un, hem Dragan’ı yaşattıklarının bedelini ödetmek hem de artık etkisiz hale getirerek işini tamamen bitirmek hedefiyle düzenlediği intikam planının herkeste şaşkınlık etkisi meydana getirmesinin akabinde Söz 69.bölüm fragmanı ekranda mı?

 

 

SÖZ 69.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 69.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 69.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 69.bölümüyle 11 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 68.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Orhan’ın tutulduğu güvenli evin Dragan tarafından bulunması harekât merkezinde içeriden bilgi sızıntısı olduğu şüphesine neden olur. Köstebeğin kimliğinin ortaya çıkarılması için bir soruşturma başlatılır ve tüm personel bu soruşturma kapsamında sorgulanır. Sorgulama sırasında Seda’nın hamlesiyle bütün oklar Eylem’e çevrilecektir.

Nazlı büyük bir umutla Tim’den gelecek güzel haberi beklerken büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Saatten gelen sinyalin Ateş’e ait olmadığını öğrenince yıkılan Nazlı’nın yolu beklemediği bir anda Ateş ile kesişecektir. 

Hayatının en zor seçiminin ardından Yavuz kendisini toparlamaya çalışmaktadır. Sevdiklerine ve ülkesine karşı hain planlar içindeki Dragan’dan hesap sormak ve intikam almak için harekete geçer. Dragan ve ona yardımcı olacak kişilerin hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Yavuz’un planı herkesi şoka uğratır. 

Kurulması planlanan terör devletine dair belgelerin güvenlik güçlerinin eline geçmesi Sami ve ekibini tedirgin eder. Yakayı ele vermenin eşiğindeyken Sami içerdeki köstebek Seda ile irtibata geçip belgelerin ortadan kaldırılması gerektiğini söyler.