Elimi Bırakma 32.bölüm fragmanı: Cenk-Azra'yı evlilik heyecanı sarıyor!

Elimi Bırakma 31.son bölümde; Öfkesi ve kırgınlığı bir türlü geçmeyen Cenk, ailesi ile bağlarını tamamen koparma kararı aldı. Elimi Bırakma son bölümde; Cenk, bundan sonra hayatına Azra ile devam edeceğini açıklarken, Kadir ise büyük bir pişmanlık içerisindedir. Heyecanla beklenen Elimi Bırakma 32.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 09.03.2019 22:33 GÜNCELLEME 09.03.2019 22:33

TRT1 ekranlarında 3 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 31.son bölümde; Cenk'i hiçbir kuvvet ailesine karşı aldığı radikal karardan geri döndüremedi. Elimi Bırakma son bölümde; Azra her ne kadar devreye girip onun bu düşüncesinden geri dönmesi için uzlaşmacı ve çözüm odaklı bir yaklaşım gösterse de Cenk'in sert tepkisiyle karşılaştı. Ailesiyle manevi anlamda ilişkisine son veren Cenk, maddi açıdan da hiçbir bağının olmaması için şirketten istifa etme kararı aldı. Melis, Kadir'le ilgili yeniden büyük umutlar biriktirmeye başlarken, Kadir ise Cenk'in yakalandığı hastalıktan kendini sorumlu tuttuğu için pişmanlığı en uç noktada yaşamaktadır. Ulvi sürpriz bir karara imza atarak Sumru'dan şirkette sahip olduğu hisseleri geri vermesini istemesinin ve Cenk'in de bundan böyle Azra ile yepyeni bir başlangıç yapacak olmasının ardından Elimi Bırakma 32.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Cenk'in araç kullandığı esnada sağlık durumunun giderek kötüleşmesi üzerine ambulansla apar topar hastaneye sevk edilmesinin akabinde Elimi Bırakma 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ELİMİ BIRAKMA 32.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 32.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 32.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 32.bölümü 10 Mart Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 31.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Cenk son anda hastaneye yetiştirilip acilen operasyona alınır. Kadir’in gitmekten vazgeçip geri döndüğünü öğrenen Melis, aşkları için tekrar umutlanır. Oysa Cenk’in hastalığı yüzünden kendini suçlayan Kadir, Melis’ten uzak durmaya kararlıdır.

Azmi, Sumru’ya hisseleri geri vermesi için baskı yapar. Azra ise Cenk’in ailesine olan tavrını değiştirmesi için çabalamaktadır. Öte yandan Feride Cenk’in şirkete dönmesi için büyük bir fedakârlık yapmaya hazırlanmaktadır. Feride’nin fedakârlığı Cenk’i şirkete geri döndürebilecek midir? Yaşananlar yüzünden yapayalnız kalan Serap’a hiç beklemediği bir anda sürpriz bir destek gelir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü