Diriliş Ertuğrul'dan dev başarı! Satış patlamasıyla ihracatı arttırdı...

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen ve dikkat çeken dönem dizisi olan Diriliş Ertuğrul dünya çapında da büyük ilgi görüyor. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yurt dışında talep görmesi sebebiyle Körfez ile yapılan e-ihracat rakamları arttırdı.

Diriliş Ertuğrul'dan dev başarı! Satış patlamasıyla ihracatı arttırdı...
Diriliş Ertuğrul'dan dev başarı! Satış patlamasıyla ihracatı arttırdı...
GİRİŞ 11.03.2019 12:17 GÜNCELLEME 11.03.2019 12:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

5 sezonunda ekranlarında yerini alan TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'dan ekonomiye büyük katkı. Önümüzdeki sene Diriliş Osman ile devam edecek olan fenomen dizi 1 milyarı aşkın izlenme sayesinde Körfez ile yapılan e-ihracat rakamları artış gösterdi.

 

 

TALEPLERE YETİŞEMİYORLAR...

Girişimci Eyüp Kerem'in ortakları, Selamet Arslan ve Ahmet Arslan ile beraber kurduğu Bazarea, Türkiye'den Arap coğrafyasında bulunan 200 milyon e-ticaret kullanıcısının, Diriliş Ertuğrul'un şapkası, tespihi, yüzükleri ve aksesuarları ile baklava, lokum ve Türk kahvesi talebini karşılamakta zorlanıyor.

 

 

Diriliş Ertuğrul

ÖZELLİKLE DİRİLİŞ ERTUĞRUL' A BÜYÜK İLGİ VAR

Türk ürünlerine en fazla talebin Suudi Arabistan'dan geldiğini aktaran Eyüp Kerem, 32 milyon nüfusa sahip ülkede 10 milyon civarında e-ticaret kullanıcısının bulunduğunu söyledi. Kerem: "Suudi Arabistan'da Türk ürünlerine müthiş bir ilgi var. Bizim platformumuzda en çok baklava, lokum ilgi görüyor. Özellikle TRT'nin yaptığı dizilerimizin Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamit'in lisanslı ürünlerini de satıyoruz web sitemizde ve mobil uygulamamızda. Buna da çok yoğun bir talep var." dedi.

YORUMLAR 2
  • aklı selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah dilerse diriliş Ertuğrul dan ne biçim rızık kapıları açıyor.Sübhanellah Allah rızık verenlerin en hayırlısıdır....
    Cevapla
  • Süleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    ilk 2 sezon süperdi 3 sezon ortalarında kalite düşmeye başladı. ilk müzikler daha etkileyiciydi senaryo kaliteliydi gittikçe 3. sezondan itibaren gelir artı kalite düştü malesef.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak