TRT 1 Diriliş Ertuğrul 139.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul'u yasa boğan ölüm...

Ertuğrul Bey'in yeni planı düşmanlarını şoke edecek. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 139.bölüm 2.fragmanı yine nefes kesti. Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul'da Moğollar ve Dragos'a karşı yeni planlar hazırlayan Ertuğrul Bey düşmanlarını alt edecek. Peki yeni bölümde neler olacak?

GİRİŞ 13.03.2019 10:14 GÜNCELLEME 13.03.2019 10:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'da oyunlar bozuluyor. Obayı saran hain düşmanlara karşı yeni hamleler oluşturan Ertuğrul Bey soğuk savaşı başlattı. "Bizi yıldırmak isteyenler bilecek ki biz şehadet yol, yolda karşımıza zorlukları bal eyledik" diyen Ertuğrul Bey, Beybolat Bey'in hain düşman olduğunu öğreniyor. 13 Mart Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında olacak Diriliş Ertuğrul 139.bölüm 2.fragmanı yine nefes kesti. Peki Diriliş'in bu haftaki bölümünde izleyiciyi neler bekliyor. İşte Dragos ve Moğolları şoke edecek Ertuğrul Bey'in yeni planı...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 139.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alıncak’ın karşısına çıkan Ertuğrul Bey, Sultan Keykavus’u ona teslim edeceğini söyleyerek ağabeyi Gündoğdu’nun effedilmesini ve altınların izini sürmeyi bırakmasını istemişti. Olası bir başarısızlıkta Hülagü Han’ın gazabından korkan Komutan Alıncak, bu şartları Kabul etmiş gibi gözükmüştü. Ertuğrul beyin işaret ettiği yerden Sultan Keykavus’u almaya giden Moğollar’ı bir sürpriz beklemekteydi...

 

 

Diriliş Ertuğrul 139.Bölüm Neler Olacak?
 
Olayları dışarıdan izleyen Dragos, eski sultanı tanımış ve onu kaçırmak için moğol askerlerini öldürmüştü. Moğollar’a yardıma gelen Beybolat ve askerleri Dragos’un adamlarıyla uğraşırken Turgut, Bamsı ve Alpler Sultan Keykavus’u kaçırmış Beybolat’ın baş alpı Yınal’ı ve Komutan Alıncak’ın baş nökeri Subutay’ı öldürmüştü. 

Tüm bu olaylar sırasında Ertuğrul Bey ve alpları Söğüt’e çıkarma yapmış ve uç beyliğinin merkezini geri almıştı. Ertuğrul Bey ve Dragos cephesinde bunlar yaşanırken gönülsüzce af beratı vermek zorunda kalan ve altınların peşini bırakacağına dair Ertuğrul Beye söz veren Alıncak, Beybolat’la başbaşa vererek başka bir plan yapmıştı.

Diriliş Ertuğrul 139.Bölüm

Af beratının Gündoğdu’ya ulaşmaması için bu beratı babasına götüren Süleyman’a tuzak kurulmuştu. Beybolat’ın adamları tarafından mağaraya götürülen Süleyman’ın durumu endişe vericiydi…
 
Acaba Süleyman konuşacak mı? Söğüt’ü ve uç beyliğini yitirmesinin yanında en yakın adamı Yınal’ı kaybeden Beybolat’ın yeni oyunu ne olacak? Ertuğrul ve Alıncak arasında kendilerine bir yol çizmeye çalışan Dragos ve adamları elde ettikleri sandıktan ne öğrenecek? Uç beyliğini kaybettikleri için çok üzülen Sırma ve İlbilge nasıl bir yol izleyecek? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası 139.bölümde Diriliş Ertuğrul’da! 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 139.BÖLÜM FRAGMANLARI

YORUMLAR 5
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    tanınmayan bir yüz olması lazım osman beyi oynyan karekter
    Cevapla
  • Gkn 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah için osman beyi burak özçivite vermeyin burası mankenlik ajansı değil yiğitlik yeridir. Tanınmayan yüz olmalı.
    Cevapla
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Osman ı piyasada iyi bilinen ya da tanınmamış biri oynamalı, her gün biriyle gezen adam Osman ı oynayamaz, oynarsa izlenmez.
    Cevapla
  • meyyid 5 yıl önce Şikayet Et
    sezon başında ertuğrulun sakalları bembeyazdı şimdi eski haline döndü.gençleşti mübarek. herhalde osmana görev verilme zamanı bayağı ertelendi.
    Cevapla
  • AHMET YAVUZ 5 yıl önce Şikayet Et
    NE ÇOK bilmiş var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!