Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'tan bir açıklama daha!

Eski dizi oyuncusu Mehmet Akif Alakurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarıyla geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Türk kadınlarına yönelik ağır hakaretlerde bulunan Mehmet Akif Alakurt'un yeni açıklaması pes dedirtti.

Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'tan bir açıklama daha!
Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'tan bir açıklama daha!
GİRİŞ 12.03.2019 14:18 GÜNCELLEME 12.03.2019 14:18

Sosyal medya hesabı açıklama yaparak Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt, kadınlar hakkında son sözlediği sözlerle tüm tepkileri üzerine çekti.  Türk kadınına hakaret ettiği için tüm tepkileri üzerine çeken Alakurt, kendisine mesaj atarak haklı olduğunu söyleyen takipçisine verdiği cevapla bu kadarına da pes dedirtti. Alakurt, takipçisine "10 yaşından beri kızların üstündeyim arkadaşım ciğerlerini biliyorum" dedi. 


TÜRK KADINLARINA HAKARET ETMİŞTİ

"Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep 'Ben de öyle düşünüyorum' diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin." diyen Mehmet Akif Akif tepki çeken paylaşımlarına devam ediyor.

MEHMET AKİF ALAKURT KİMDİR?

Mehmet Akif Alakurt,  23 Temmuz 1979 tarihinde Ordu'da dünyaya geldi.

İlk ve orta öğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra model olmaya karar verdi. Annesinin yardımıyla modelliğe Neşe Erberk'in ajansına girerek başladı.

1998 yılında "Gelecek Vaat Eden" ve "Türkiye Prensi" unvanlarını aldı. 2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasına girdi ve 1. oldu. Mehmet Akif Alakurt 2001 yılında yarışmasını kazanmış ve Türkiye'yi uluslararası alanda temsil etmeye hak kazandı.

Yine aynı sene dünya ikincisi oldu. Bu başarılar sayesinde birçok dizi yönetmenlerinden teklifler almış ve oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2003 yılında Kırık Ayna filminde Ali Kirman Koçoğlu rolünü canlandırdı. 17 bölüm oynadığı "Hacı" dizisinden sonra "Sıla" dizisinde güzel oyuncu Cansu Dere başrolü paylaştı ve bu dizideki performansıyla uzun süre adından söz ettirdi.

2008 yılında yayına giren Adanalı dizisinde Maraz Ali rolüyle büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. 2016 yılında oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Mehmet Akif Alakurt, bir süre yurt dışında yaşadıktan sonra Kaş'ta bir dağ evinde yaşamaya ve hayvancılıkla uğraşmaya karar kıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı