Yemin 19.bölüm fragmanı: Reyhan ve Emir bu kez buzları eritebilecek mi?

Yemin 18.bölümde; Emir, hatalarını telafi etmek için kırk takla atarken Reyhan'a bir anlık gafletle kaba sözler sarf etmesi sonucu her şey daha kötü bir hal aldı. Yemin son bölümde; Cavidan, Reyhan'ın Emir'in yüzüne tokadı yapıştırdığını öğrenince tepkisi son derece ağır oldu. Peki, Yemin 19.bölümde neler yaşanacak?

Yemin 19.bölüm fragmanı: Reyhan ve Emir bu kez buzları eritebilecek mi?
Yemin 19.bölüm fragmanı: Reyhan ve Emir bu kez buzları eritebilecek mi?
GİRİŞ 14.03.2019 20:55 GÜNCELLEME 14.03.2019 20:55

Kanal 7 ekranlarında 13 Mart Çarşamba tarihinde yayınlanan Yemin 18.bölümde; Reyhan, her defasında konuşmayı ısrarla reddettiği ve ondan devamlı olarak uzaklaştığı için belirli bir noktadan sonra Emir'in canına tak etmeye başladı. Yemin son bölümde; Emir, bir anlık düşüncesizlik yüzünden ağza alınmayacak sözlerde bulunması üzerine Reyhan bu duruma daha fazla kayıtsız kalmayarak Emir'in yüzüne tokadı yapıştırdı. Reyhan'ın yüreği tekrardan bin parçaya bölünürken, Cavidan ise onun oğluna karşı yaptığı bu hareket karşısında tam da haddini bildirmek ve ağzının payını vermek isterken Emir engeliyle karşılaştı. Diğer taraftan paraya doymayan Vural ise daha fazla kazanç elde etmek için Cavidan'ın kirli çamaşırlarını yeniden koz olarak kullandı. Cemre ile beraber gezintiye çıkan Cavidan'ın önünü kesip başına silah dayadığı esnada Reyhan yardımına korkusuzca koştu. Fakat Cavidan'ın imdadına koşması kendisine pahalıya mal olarak Vural tarafından kaçırılarak hayatı tehlikeye girdi. Peki, Yemin 19.bölümde neler yaşanacak?

 

 

YEMİN 19.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 19.bölümde; Reyhan, Cavidan yüzünden kaçırılır. Kendini tehlikeli bir durumun içinde bulan Reyhan, kurtarılmayı bekler. Emir, Reyhan’a yardım edebilecek mi? Cavidan yüzünden kaçırılan Reyhan, endişe içinde yardım bekler. Emir tehlike altındaki Reyhan’ı nasıl kurtaracak? Diğer tarafta Kemal uyurgezer Leyla’ya yardım etmek için kolları sıvar. Kemal, Süheyla’dan duyduklarını uygulamaya çalışırken Leyla, başka bir işler peşinde koşar. Leyla’nın Kemal ile çatışması an meselesidir.

 

 

YEMİN 19.BÖLÜM FRAGMANI!

YEMİN 18.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emir Reyhan’ın kırılan kalbini düzeltmek isterken hata yapar. Reyhan, bu defa sessiz kalmaz. Reyhan’ın farklı bir tarafını gören Emir, nasıl davranacak? Emir Reyhan’ın gönlünü almaya çalışırken büyük bir pot kırar; ancak haksızlığa uğrayan Reyhan bu defa sessiz kalmaz. Emir hiç beklemediği tepki karşısında ne yapacak? Cavidan ise Reyhan’a ders vermek için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Reyhan bir kez daha iyi niyetinin kurbanı olacak mı?

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!