Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 131.bölüm fragmanı: Aldıklarını geri vermezsen!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.son bölümde; Hızır ve masada bulunan kişiler, Ünal'ın yaptığı ihanetin acısını çıkarmak için güçlerini birleştirdi. Zeki, arkasını sağlama almak için Haşmet'le ilişkisi bozulan Ferman'a fırsattan istifade anlaşma teklifinde bulundu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 131.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 02.04.2019 12:15 GÜNCELLEME 02.04.2019 12:15

ATV ekranlarında 26 Mart Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.son bölümde; Hızır, Fuat'ın Zeki Sivri ile beraber ortaklık kurduğunu bizzat görmesini ekibine ihanette bulunan Ünal'ı cezalandırmak için elinde bir koz olarak tuttu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır, masada yer alan kişileri de arkasına alarak Ünal'ı liderlik koltuğundan indirmek için kolları sıvarken, Ünal ise kendisine ödetilecek bedelin farkında olduğu için sağlam bir plan kurmaya girişti. Çakırbeylilerin düzenlemiş olduğu saldırıdan son anda kurtulmayı başaran Zeki ise daha da güçlenmek için yeni ortak arayışına geçerken gözüne Ferman'ı kestirmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 131.bölüm fragmanı bekleniyor. Hızır ise masanın liderliğini kendilerine hainlik eden Ünal'dan geri almak için Fuat'ın konuşturma girişiminde bulunurken, Zeki ise Haşmet'le ilişkisi bozulan Ferman'a ortaklık teklifiyle karşısına çıkmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 131.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 130.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 130.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.bölümü 26 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 129.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Fuat'ın peşine düşen Çakırbeyliler, paralarının teslim edildiği kişinin Zeki olduğunu gördüklerinde Ünal Kaplan'ın ihanetine uğradıklarını anlarlar. Liderlerinin yaptığı bu hamleye kayıtsız kalamayacak olan masa üyeleri, bir bedel ödetilmesi konusunda hemfikir olacaklardır. Hızır'ın planı ise Fuat'ı konuşturarak ihaneti belgelemek ve sonucunda masanın liderini değiştirmektir.

Yaptıklarının karşılığında masasını kaybedeceğini tahmin eden Ünal Kaplan da çok iyi bir planla karşılık vermesi gerektiğini bilmektedir. Çakırbeylilerin elinden kurtulmayı başaran Zeki, kendine yeni ortaklar ararken Façalılardan Ferman'ı tuzağına düşürür. Babası Haşmet'le arası açılan Ferman, Zeki'nin yeni kurbanı olduğunun farkına varamayacak kadar tecrübesiz olduğundan işlerin sarpa sarmasına yol açacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki