Yemin 29.bölüm fragmanı: Emir-Reyhan ilişkisinde aşılması güç kriz...

Kanal 7'de yayınlanan Yemin 28.son bölümde; Emir, Zafer'in de desteğini arkasına alarak Reyhan'a özel bir sürpriz organize etmiştir, ancak sonunda büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Yemin son bölümde; Hastanede dayısına refakat eden Reyhan sabah eve döndüğünde Emir'in sert çıkışıyla karşılaştı. Yemin 29.bölüm fragmanı geldi.

Yemin 29.bölüm fragmanı: Emir-Reyhan ilişkisinde aşılması güç kriz...
Yemin 29.bölüm fragmanı: Emir-Reyhan ilişkisinde aşılması güç kriz...
GİRİŞ 28.03.2019 12:25 GÜNCELLEME 28.03.2019 12:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarında 27 Mart Çarşamba tarihinde yayınlanan Yemin 28.son bölümde; Hikmet'in ısrarla kimsenin hiçbir şeyi bilmemesini istemesi üzerine Reyhan, kendisinden bir açıklama bekleyen Emir karşısında zor durumda kaldı. Yemin son bölümde; Gerçeği daha ne kadar saklayabileceğini bilmeyen ve hayatından hiç bu kadar çaresiz kalmayan Reyhan, hastaneden kötü haber gelmesi üzerine herkesten habersizce soluğu dayısının yanında aldı. Emir ise en yakın arkadaşının yardımıyla birlikte Reyhan'a özel sürpriz tertip ederken, Cemre ise kıskançlıktan bu sürprizi hazmedemediği için engel olmaya çalışsa da amacına bir türlü ulaşamaz. Diğer taraftan sahte bakıcı Filiz ise Talaz'a ihanet edip Masal'ı kaçırarak kayıplara karışırken, her şey için geç kalan Kemal ve Leyla ise onu kurtarabilmek için birlik olup dört koldan seferber oldular. Reyhan'ı evde bulamadığı için sürprizini gerçekleştiremeyen Emir duygusal yıkıma uğrarken, Reyhan'ın eve geri dönmesiyle birlikte tavrını sert bir şekilde ortaya koyarak ''Bütün gece neredeydin?'' şeklinde hesap sordu. Yemin 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YEMİN 29.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Reyhan’ın gece eve gelmemesi konağı karıştırır. Emir’in tepkisi Reyhan’ı hak etmediği bir durumda bırakırken, Cavidan ayağına gelen bu fırsatı kaçırmaz. Reyhan’ın eve gelmemesine Emir tepki verir. Emir’in sert tutumunu hak etmeyen Reyhan’ın düştüğü durum, Cavidan’ı mutlu eder. Emir’den vazgeçmeye niyeti olmayan Cemre ise önemli bir belgenin peşine düşer. Öte yandan Leyla, Masal’ın izini bulduğunda kendini ele verir. Kemal ikisini de kurtarmayı başarabilecek mi?

 

 

YEMİN 29.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

YEMİN 28.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikmet’in hastalığı Reyhan’ı zor duruma düşürür. Reyhan’a ilk defa sürpriz hazırlayan Emir, nasıl bir tepkiyle karşılaşacak? Bir yandan Kemal ve Leyla da kaçırılan Masal’ın peşine düşer. Hikmet’in rahatsızlığı Reyhan’ı sıkıntıya sokar. Emir heyecanlı bir şekilde Reyhan’a sürpriz yapar. Reyhan, Emir’in ilk sürprizini nasıl bulacak? Öte yandan Masal’ın kaçırılmasıyla bir araya gelen Leyla ve Kemal’in işi hiç kolay değildir. Leyla, bulduğu ipucunu takip ettiğinde Masal için hayatını tehlikeye atmaktan çekinmez. Masal, kurtulabilecek mi?

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

YORUMLAR 2
  • Ebru Orbay 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeteeeeeeeer. Yılan hikayesine döndü. Yalan içinde yalan.
    Cevapla
  • melek 5 yıl önce Şikayet Et
    dizinin saati uzatatılsın çok kısa saat 07.00 de yeni bölumu başlasa çok iy olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’