Erkenci Kuş 38.bölüm 2.fragmanı: Can, en sonunda sessizliğini bozuyor!

Erkenci Kuş 37.son bölümde; Sanem-Can, her iki ailenin de hiçbir şekilde onay vermemesine rağmen evlilik yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Erkenci Kuş son bölümde; Osman'la yollarını ayırması Leyla için bir dönüm noktası olur ve Emre'yle hayatını birleştirme kararı alır. Erkenci Kuş 38.bölüm fragmanı çıktı.

Erkenci Kuş 38.bölüm 2.fragmanı: Can, en sonunda sessizliğini bozuyor!
Erkenci Kuş 38.bölüm 2.fragmanı: Can, en sonunda sessizliğini bozuyor!
GİRİŞ 19.04.2019 09:40 GÜNCELLEME 19.04.2019 09:41

Star TV ekranlarında 13 Nisan Cumartesi tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 37.son bölümde; Can'a düzenlenen doğum günü eğlencesi pek çok ismin hayatında yepyeni başlangıçlar yapmasında köprü görevi üstlendi. Erkenci Kuş son bölümde; Can, kendi doğum günü organizasyonunda esas sürprizi sevdiği kadının ta kendisine yapıp evlilik teklifi gerçekleştirirken, hem Ayhan ve CeyCey hem de Emre ve Leyla cephesinde de sürpriz hareketlilik yaşandı. Emre, Leyla'nın Osman'la karşılıklı yollarını ayırma kararı aldığını öğrenmesiyle beraber bu kez kaybedecek hiçbir vakti kalmadığını düşünerek alelacele evlilik teklifinde bulunması olayların seyrini değiştirdi. Bunun yanı sıra birbirlerine karşı kayıtsız kalamayan Ayhan ve Ceycey ikilisi ilişkilerini duygusal bir boyuta taşırken, aileleri sonsuz birlikteliğe adım atmak isteyen Sanem ve Can'ın karşısına hız kesmeden engeller çıkarmaya devam etmesinin ardından Erkenci Kuş 38.bölüm fragmanı bekleniyor. Artık düğün hazırlıklarına başlamak arzusu içerisinde olan Sanem-Can her defasında evliliklerine ilişkin aileleriyle oturup etraflıca konuşmak ve bu doğrultuda plan yapmak isterken onların umursamaz ve duyarsız tavırları karşısında herkesten gizli bir şekilde hareket etmelerinin akabinde Erkenci Kuş 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Sanem ve Can'ın kendilerinin haberi olmadan dünya evine gireceklerini duyan Mevkıbe ve Hüma'nın soluğu nikah dairesinde almalarıyla birlikte şaşırtıcı bir sürprizle karşılaşmalarının sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

 

 

ERKENCİ KUŞ 38.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 37.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

ERKENCİ KUŞ 38.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 37.bölümüyle 20 Nisan Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde;Mahallede herkesi katıldığı bir bahar şenliği düzenlenir. Aileler arasındaki buzların erimesi için Hüma da davet edilmiştir. Fakat herkesi şaşırtacak bir misafir daha gelir. Bu arada Can ve Sanem evlilikle ilgili konuşmak için fırsat kollamakta fakat bir türlü başarılı olamamaktadır. Sanem amcasından destek ister fakat o da bir işe yaramaz. Sonunda ikisi de pes eder, daha fazla beklemek istemezler. Can da tek yolun kimseye haber vermeden evlenmek olduğunu söyler. Ajanstaki gizemli hallerden işkillenen Hüma, Ceycey’i konuşturur ve ondan bilgi alır. Hüma, Mevkıbe’ye haber verir ve ikisi de soluğu nikah dairesinde alır. Burada onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!